Ervaringen t/m april 2015 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten t/m april 2015.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we tot nu toe hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Geweldige duidelijke site en in een mum van tijd hadden wij onze VISA op de mail. Ben hier zeer positief over, TOP!!!!! Anita M. - 30 april 2015

Visum aanvragen voor Turkije! Ja hoe moet dat? Zolang mogelijk uitgesteld, omdat ik niet een computerfreak ben. Effe google totdat ik Visumland tegenkwam. Had er gelijk een goed gevoel over. Duidelijk en betrouwbaar zoals vele anderen al bij de beoordelingen hadden geschreven. Meteen geregeld nog goedkoper als bij andere moeilijke sites en rechtstreeks contact nog wel tot avonds 22.00. En gelijk klaar en afgewerkt. Met i deal betalen en uit de printer. Ik kan dan ook iedereen deze site aanbevelen. Fijn dat mensen met je meedenken zoals Kelly Hendrikse. Nogmaals dank wij gaan weer onbezorgd op vakantie naar Turkije! Annemarie van H. - 30 april 2015

Ik wil even meedelen dat uw website uitstekend voldoet aan mijn verwachtingen!Snel en duidelijk. Binnen een uur de visa binnen. Bedankt! Dirk de J. - 30 april 2015

Dankjewel voor de bijzonder eenvoudige en snelle afhandeling van onze 4 visa aanvragen (binnen het uur!). Ook fijn dat je even telefonisch contact opnam om die weinig realistische geboortedatum (typo...) van mijn zoon te checken ;-) Marika de M. - 29 april 2015

Graag wil ik mijn ervaring delen over Visum. Ik had voor mijn partner en mijzelf een visum voor Turkije aangevraagd. Ik had de gegevens gecontroleerd. Terwijl ik op de verzendkosten druk besef ik mij dat ik een verkeerde aankomstdatum had ingevuld. Direct heb ik een email gestuurd met vermelding van mijn vergissing en het verzoek om de datum te corrigeren. Vervolgens kreeg ik een email met de gevraagde visums met de verbeterde datum. KLASSE! Grote complimenten voor de klantvriendelijke behandeling. Onze complimenten en nogmaals dank. Danielle F. en Roland van T. - 28 april 2015

Sneller duidelijker en eenvoudiger kan niet. Johann K. - 26 april 2015

Hartelijk dank voor de snelle service, zaterdag avond visum aan gevraagd en binnen 2 uur in mijn mail. Super. Cornelis B. - 25 april 2015

Wij zijn zeer tevreden over Visumland. Er was een kleine storing voor onze visum aanvraag, daar kwam meteen een mail over. Zo wisten wij dat het iets langer ging duren. In deze tijd is het toch prettig als je iets online besteld dat je daar een reactie op krijgt als de bestelling iets langer duurt. Prima service! Marja vd W. - 25 april 2015

Dank jullie wel voor de super snelle service gewoon geweldig en aan iedereen aan te raden. Binnen een paar uur had ik hem binnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annerieke van S. - 24 april 2015

Super, wat een snelle service. Ik zal Visumland zeker aanraden bij mijn contacten. Stephan M. - 23 april 2015

Dank jullie wel voor de snelle levering van de visa! We hadden ze al binnen in 1 uur en 6 minuten na het in orde maken van de aanvraag. Dat noem ik service! Karin K. - 22 april 2015

Visumland heeft haar werkzaamheden op een uitstekende wijze en zeer snel uitgevoerd. Binnen een kwartier waren de Turkse visa binnen en konden ze worden uitgeprint. Ook is de prijs zeer concurrerend. Mijn complimenten en ga zo door. Frits V. - 20 april 2015

Bedankt voor de vlotte levering van de Visa. Arn van L. - 20 april 2015

Hartelijke dank alles prima geregeld een sterke aanrader wij zullen in de toekomst zeker een beroep op u blijven doen. Jan en Mimi S. - 20 april 2015

De visa zijn snel en goed geregeld. Toppie! Mijn complimenten en ik ga je site zeker aanbevelen. Corina G. - 20 april 2015

Prima geregeld op maandagochtend aangevraagd en even later al bericht in de mail. Keurig! Ik zal deze site zeker bij vrienden aanbevelen. Jan P. - 20 april 2015

Zeer snel geregeld , binnen een half uur mijn visa binnen! En dat op de zondag :-). Ik zal deze site dan ook zeker anderen aanbevelen ! Arie A. - 19 april 2015

Bedankt voor de zeer snelle service in het afgeven van de e visums voor Turkije. Had niet verwacht dat dit op zondagmorgen binnen het uur geregeld zou zijn. Bedankt en veel succes met u Visumland. Jos van K. - 19 april 2015

Hartelijk dank voor de snelle service. Mijn ervaring met Visumland is dat het snelle service verleent en als er iets hapert dit ook aan de klant doorgeeft. Er waren problemen met het Turkse netwerk waardoor de visa niet meteen aangevraagd konden worden. Direct stuurt Visumland er een bericht over en dat men zodra het netwerk weer werkt de aanvragen zullen worden verwerkt. Dit is ook helemaal in orde gekomen. En de kosten zijn ook een stuk goedkoper dan de meeste aanbieders. Deze rekenen € 24,95. Rick G. - 19 april 2015

Supersnel en goed geregeld deze visa aanvraag voor 3 personen. Handig en helder wat je moet invullen (gewoon in het Nederlands) en snel verwerkt. Prijstechnisch ook interessant! Dank je Kelly! Sascha T. - 17 april 2015

Hierbij wil ik u bedanken voor het snel reageren op mijn mail dat ik de verkeerde datum had ingetoetst. Ik zal bij mijn kennissen en familie aangeven dat jullie site heel erg gemakkelijk is en ook nog eens niet duur tegenover de rest van de aanbieders. Ik bestel voortaan elk jaar de visums bij jullie. Rene en Annet van der M. - 16 april 2015

Super service! Had na een half uur al een mail dat ik een onjuiste vertrekdatum had ingevuld. Heel stom van mij, maar heel attent van Visumland. Na weer een half uur had ik de visa binnen op de mail. Uitprinten en klaar! Hele goede, snelle regeling via deze site. Jenny R. - 16 april 2015

Wij willen even reageren op visum aanvraag Turkije. Wij en 2 vrienden van ons waar wij het ook voor aangevraagd hadden waren allemaal zeer tevreden met de snelle service. Heel fijn dat het zo snel geregeld kon worden . Deze site hebben wij ook al aan andere vrienden doorgegeven die inmiddels ook hun Visum snel bij Visum land hebben kunnen regelen. Blijf zo door gaan met deze goede service. Familie K. - 15 april 2015

Dank voor de snelle afhandeling van de visums. Op de site is ook een leuke bezichtiging van bijzonderheden in plaatsen in Turkije te bekijken. Wij vinden jullie super en ook de adviezen die op de site staan. Janneke B. - 15 april 2015

Over twee dagen vertrekken wij op vakantie en werd ons geadviseerd om een visum vooraf te nemen ivm de drukte op het vliegveld. Heb vanmiddag de visums via visumland.nl besteld en had deze binnen een paar uur binnen op mijn email. Super dat dit zo snel geregeld word door jullie. Mijn complimenten. Sarina F. - 14 april 2015

Dat was wel heeeeeel erg snel! Binnen een half uur mijn visum binnen! Bedankt. Hans K. - 13 april 2015

Geweldig!! Op zondagavond binnen 1 uur alles rond. Dit adres geef ik door aan de vrienden waar mee ik op vakantie ga. Laura de K. - 13 april 2015

Top geregeld, zelfs op zondag binnen twee uurtjes het visum binnen, bedankt. Henk M. - 12 april 2015

Bedankt voor het heel snel verwerken van onze visumaanvraag voor Turkije, was binnen het uur. Rene de Z. - 12 april 2015

Heel hartelijk bedankt voor de snelle visums. Heel betrouwbaar, echt een aanrader. Heidi D. - 12 april 2015

Dat was snel, heel fijn dit. Ik ga waar ik kan je website noemen. Mike R. - 12 april 2015

Bedankt voor de goede en snelle service voor het verkrijgen van 6 visums Turkije, we hebben U op mijn favoriete gezet voor de volgende keer. Frans W. - 12 april 2015

Bedankt voor de correcte en vlotte afhandeling van mijn visum-aanvraag. Riny V. - 10 april 2015

Heel hartelijk bedankt voor de supersnelle service net als vorig jaar ben ik zeer tevreden over jullie service. Fijne dag nog en wie weet misschien weer tot volgend jaar. Ivonne F. - 7 april 2015

Wow wat snel.... 9.44 uur, mijn aanvraag en betaling gedaan, niet veel later visums binnen. Top service en een Top site. Heel duidelijk... Zal jullie zeker aanbevelen bij mijn familie/vrienden. Bedankt. Alice P. - 7 april 2015

Geweldig goed geregeld. zeer vlug, en goed dat jullie nog eens alles controleren. Door jullie controle is ons waarschijnlijk veel ellende bespaard gebleven. Dank voor de goede service! Frank van O. - 6 april 2015

Perfect geholpen! Zeer zeker het aanraden waard!!!! Frank J. - 5 april 2015

Wat een super snelle service!! Top. Zal Visumland zeker aanraden bij vrienden en kennissen!!!! Rick K. - 4 april 2015

Heel snel de visa binnen gekregen. Helemaal top! Frank T. - 4 april 2015

Geweldig en bedankt voor de snelle afwerking. Christianus B. - 4 april 2015

Fantastische snelle en accurate service, een dikke aanrader! Stella van S. - 1 april 2015

Heeeeel erg bedankt voor de snelle levering en reactie! ECHT TOP! Else van der M. - 1 april 2015

Super service, de visums binnen een uur op de mail en een dag later via de post. We hebben de site al aan meer mensen doorgegeven en zullen in de toekomst zeker weer gebruik van deze site maken. Lenie P. - 1 april 2015

Zeer tevreden over de vlotte afwerking van de procedure! Alexander S. - 1 april 2015

Net visum aangevraagd voor mijn zoon en mij zeer snelle afhandeling snel na de aanvraag had ik de visums al binnen via de mail ! Helemaal top. Esther S. - 1 april 2015

Voor het eerst gebruik gemaakt van Visumland naar Turkije. Ik heb namens de 11 personen die met ons meegaan (kinderen en kleinkinderen) een visum voor alle elf aangevraagd. Heb versteld gestaan dat ze ons zo geholpen hebben. Onze dank daarvoor. Lucy V. - 31 maart 2015

Een visum aanvragen bij visumland ging uitstekend. Snelle afhandeling en in verhouding met andere ook goedkoper. Plus alles in het Nederlands en betalen met ing of bank. Geen Visa nodig. Gewoon perfect. Magdy M. - 29 maart 2015

Dank u wel! Onwijs fijn dat het heel snel lukte. Keep up the good work! Laila A. - 23 maart 2015

Wij waren erg blij met de supersnelle service van Visumland. Duidelijke site, betaling ging gemakkelijk en 1,5 uur na het aanvragen ontvingen we het visum al! Zeker een aanrader! Esther N. - 23 maart 2015

Ontzettend snelle service. Op zondagavond een visum voor de VS aangevraagd en een uur later kreeg ik al een visum per e-mail toegestuurd. Ook de website is overzichtelijk en duidelijk. Wanneer ik binnenkort een visum voor Turkije nodig heb, zal ik zeker weer gebruik maken van deze website! Renee van den B. - 22 maart 2015

Wij willen bij deze laten weten blij verrast te zijn dat we al binnen 1 uur een mailtje kregen van visumland dat onze visums zijn verleend. Onze grote dank voor de snelle en nette service! Melanie H. - 22 maart 2015

Binnen een half uur na mijn aanvraag kon ik mijn reistoestemming voor de VS al printen! En geen gedoe met een creditcard. Top! Gwen B. - 19 maart 2015

Geweldige service van visumland, zaterdagavond om kwart voor tien besteld en twee uur later kon ik de evisums al downloaden en uitprinten. Dat is nu wat je noemt snelle service. Volgende keer weer. Marcel de H. - 15 maart 2015

Bedankt voor het goed verlopen van de Visa, dit is al de tweede keer dat ik bij jullie een visa aanvraag en het verloopt soepel. Ria P. - 14 maart 2015

De vakantie was fantastisch. Een uitgeprinte kopie bleek overbodig, maar dat terzijde, hartstikke bedankt voor de snelle respons. Joost M. - 11 maart 2015

Het visum voor Turkije vroeg ik aan op vrijdagmorgen 6 maart om 10.40 uur. Even later, 11.00 uur, kon ik het uitprinten. Een onvoorstelbaar snelle service dus. Berend L. - 6 maart 2015

Bedankt voor de snelle en goede service. Weet voor 100 procent zeker dat ik de volgende keer weer van jullie geweldige service gebruik maak. Sylvia T. - 5 maart 2015

Wat een supersnelle service, dat dit in deze tijd mogelijk is zonder dat jullie mijn paspoort nodig hadden. Zal jullie bij mijn reisgenoten en collega's aanbevelen ook vanwege de lage prijs. Nogmaals bedankt. Gerard van der H. - 3 maart 2015

Ondanks dat ik in het buitenland woon als Nederlander en ik niet via Paypal kan betalen heeft Visumland mij uitstekend geholpen met een visum voor Turkije. Een pluim met een griffel voor deze service! Alex B. - 3 maart 2015

Beste Kelly, We hebben elkaar even aan de telefoon gehad, omdat ik nog wat vragen had. Je hebt mij vervolgens het vertrouwen gegeven om mijn visum bij je aan te vragen. Binnen een kwartier had ik mijn visums per e-mail binnen en helemaal correct. Hartelijk bedankt voor de snelle reactie. Marijke R. - 2 maart 2015

Geweldige service voor een redelijk bedrag. Kelly zorgde ervoor dat ik net op tijd mijn ESTA voor de VS had. Peter V. - 25 februari 2015

Net zo als de reacties van anderen, een geweldige service. Bedankt. Emine C. - 18 februari 2015

Veel dank voor het snelle antwoord en de perfect service! Walter D. - 13 februari 2015

Ik ben super tevreden over de service en de snelheid. Helaas kwam ik er achter dat ik mijn gegevens niet goed had ingevuld en binnen no time had ik een reactie op mijn mail en werd de fout meteen hersteld. Nog geen uur later had ik mijn visum binnen!! Een zeer tevreden klant! Annette S. - 10 februari 2015

Hallo Kelly. Hartstikke bedankt! Voor deze snelle service. Het was voor mij de eerste keer om een visum aan te vragen voor Turkije. Ik was daar een beetje zenuwachtig voor maar dat was allemaal overbodig. Ik raad het aan ieder aan om jullie aan te bevelen. Hartelijk dank! Barbara van den B. - 9 februari 2015

Onwijs bedankt voor mijn ESTA reistoestemming. Ook onwijs bedankt voor de snelle en goede service. Ik ben zeer tevreden. Priscilla S. - 5 januari 2015

Dank u wel voor het toesturen van het visum. Ik ben zeer tevreden over uw dienstverlening. Snel, vriendelijk en accuraat. Jacqueline P.

Tijdens mijn zoektocht voor een visum voor Turkije ben ik bij jullie uitgekomen omdat het bij jullie het goedkoopste is. Na het zien van de simpele (maar erg overzichtelijke) site was ik niet helemaal zeker of dat het allemaal goed zou komen. Je verwacht een heel serieuze site met allemaal poespas. Toch had ik na een uur de visa van mijzelf en vijf reisgenoten al binnen en was alles dus gelijk geregeld! Een top service! Zeker aan te raden. Mathieu van V.

Ik was een beetje huiverig om online een e-visum aan te vragen maar omdat ik geen creditcard heb en de website er goed uit zag heb ik het uiteindelijk toch maar gedaan. Dit heeft ons een hoop stress bespaard. Maria H.

Omdat mijn paspoort geen 6 maanden meer geldig was werd ik gebeld door een medewerker van Visumland. Mijn geld kreeg ik gelijk terug gestort! Ik kreeg duidelijke uitleg en kon gelukkig nog net op tijd een nieuw paspoort aanvragen bij de Gemeente Zoetermeer. Vervolgens heb ik uiteraard opnieuw mijn gegevens ingevuld bij Visumland, en betaald, en daarna kreeg ik nog dezelfde dag mijn visum. Kees V.

Geweldige visumdienst. Ik heb voor 8 mensen een visum aangevraagd en had deze binnen 2(!!!) uur in mijn mailbox. Janneke van der P.

Hartelijk dank voor de super snelle en gebruiksvriendelijk service. Zelfs voor mijn vrouw met een paspoort uit het Verenigd Koninkrijk is het in een aanvraag geregeld. Geen gezeur meer met euros en Britse ponden. Helemaal Top. Marco K.

Ik had met spoed een visum nodig omdat ik de volgende dag al zou vertrekken. Dit omdat ik net een nieuw paspoort had aangevraagd. Uiteindelijk het e-visum bij jullie gekocht. En ik ben blij toe. Top service. 1 belletje (om toch te zeggen dat het haast had), en ik had binnen een halfuur al mijn visum in de mail. Daphne B.

Dank voor de goede snelle levering van mijn visum. Ali R.

Dit jaar 2x naar Turkije geweest. De eerste keer (toen het nog kon) daar een visum gekocht voor 25 euro. De 2e keer goedkoper bij jullie! Helemaal top geregeld. Erik M.

Wat een super snelle service. Kopie paspoort was niet eens nodig. Pieter Z.


Ervaringen oktober t/m december 2015
Ervaringen september 2015
Ervaringen augustus 2015
Ervaringen juli 2015
Ervaringen juni 2015
Ervaringen mei 2015
Ervaringen t/m april 2015