Ervaringen oktober t/m december 2015 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van oktober t/m december 2015.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we tot nu toe hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Super bedankt voor de snelle service en correspondentie via jullie fb pagina. Ik zal zekers voortaan bij jullie mijn volgende ESTA aanvragen! Heb vanavond al jullie aangeraden aan mijn collegas en ze hebben gelijk jullie website genoteerd. Dank jullie wel ik ben zeer tevreden! Layonee - 30 december 2015

Goede en snelle service voor een scherpe prijs! Ideaal als je geen creditcard hebt. Debbie - 21 december 2015

Bedankt! Prima service, eenvoudig en snel. Peter - 13 december 2015

Enorm bedankt! Dom dat ik een foutje had gemaakt, maar hier dezelfde dag nog een mail van ontvangen of dit klopte. Na de wijziging door te hebben gegeven dezelfde dag mijn ESTA ontvangen voor de VS. Top service, zeker omdat ik hier kon betalen met ideal. Felicia - 4 december 2015

Dit was mijn eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van Visumland en ik zou het zo aan iedereen willen aanbevelen!! Het is een gemakkelijk en overzichtelijk formulier wat er ingevuld moet worden en een groot plus punt is dat je makkelijk via iDEAL kunt betalen. Ik heb tevens ook super snel mijn Esta mogen ontvangen. Super service!! Astrid B. - 2 december 2015

Ik heb geen Facebook of Twitter maar wil u graag laten weten dat ik erg tevreden ben. Het aanvragen van een esta was veel overzichtelijker dan op sommige andere websites. Dezelfde dag nog goedgekeurd, helemaal blij. Bedankt! Andrea T. - 27 november 2015

Hartelijk dank voor deze zeer snelle afhandeling. Janet H. - 25 november 2015

Dezelfde dag had ik de visa al in de mail. Fantastisch en goedkoop. In het vervolg zal ik altijd mijn visa bij u aanvragen. Nogmaals hartelijk dank voor de snelle afhandeling. Atti Z. - 25 november 2015

Duidelijke website, gemakkelijk met iDEAL kunnen betalen, en al snel reactie, helemaal TOP!!! Raymond en Ilse. - 24 november 2015

Dank je wel voor je hulp en de snelle afhandeling. Elske F. - 9 november 2015

Dank u voor de snelle service. Als je geen creditcard hebt is dit een uitkomst. Rutger de W. - 8 november 2015

Bedankt voor het in orde maken van onze ESTA. Joyce M. - 1 november 2015

Bedankt voor de goeie en snelle service visa. Ivanka P. - 29 oktober 2015

Wat een goede service! En super bedankt voor de snelle reactie. Jonie M. - 27 oktober 2015

Hartelijk dank voor de snelle reactie en de goede service! Clea A. - 26 oktober 2015

Graag wil ik u bedanken voor de snelle en correcte afhandeling van onze digitale Turkije visa. Uw site is zeer duidelijk en overzichtelijk. En betalen via Ideal is ook ontzettend handig. U maakte mij per mail attent op een aanvraag foutje mijnerzijds. ONTZETTEND bedankt voor uw oplettendheid!! Ik raad anderen ook aan om hun visum via uw site te regelen. Kortom, snel en een betrouwbare site! Fred, Morena & DC. - 25 oktober 2015

Super snel ons visum ontvangen. Inderdaad voor 22.00 u aangevraagd en dezelfde dag nog ontvangen!! Goede en duidelijke site. Succes verder. Marijke D. - 22 oktober 2015

Bedankt voor u snel en goede service. Wij zijn helemaal tevreden met u site. Wij hebben ook u site naar ons kennis en Families doorgegeven. Willem Jan de S. - 20 oktober 2015

Zeer fijne site, zal hem zeker aanbevelen! Johanna S. - 15 oktober 2015

Bedankt voor de supersnelle afhandeling van onze 4 e-visa tegen een zeer scherp tarief. Super bedankt!! Timbey L. - 14 oktober 2015

Ik had 4 e-visums voor Turkije besteld en deze snel binnen!!! Zo snel had ik het nooit verwacht. Wat een service!!!! Volgende keer weer bij visumland!! Rachida. - 12 oktober 2015

Wat een snelle service: dezelfde dag had ik mijn digitale visum al binnen! En makkelijk, dat betalen via Ideal. Volgende keer begint mijn vakantie weer met Visumland! Erik R. - 11 oktober 2015

We zijn zeer tevreden met de super snelle afhandeling. Zeer betrouwbaar en snel, al met al zeker een aanrader voor mensen die een visum nodig hebben. Bedankt Visumland en mochten we ook weer een land bezoeken waar een visum voor nodig is, dan zullen we zeker weer een beroep op jullie doen. Sherida A. - 8 oktober 2015

Zoals iedereen ging ik op zoek naar een goedkoop visum voor Turkije. Ik kwam op de site van Visumland terecht, heel overzichtelijk en duidelijk. Na het eenvoudig bestelen van mijn visum kwam ik erachter dat ik verschillende gegevens niet had ingevuld. Omdat het al laat was heb ik Visum land een mail gestuurd. Meteen kreeg ik een mail terug of ik de onbekende gegevens alsnog via de mail kon doorgeven. Dit heb ik gedaan. Dezelfde avond had ik mijn 2 visums in de mailbox. Zeer betrouwbare, perfecte communicatie en afhandeling! Sandra M. - 7 oktober 2015

We hadden een visum aangevraagd via visumland. Ik was niet op de hoogte van de nieuwe regels voor Turkije. Maar gelukkig attendeerde jullie mij erop dat het paspoort langer geldig moet zijn dan nu het geval was. Snel een nieuw paspoort aangevraagd en na een week de nieuwe datum en paspoort nummer doorgegeven. Diezelfde avond had ik mijn visum via de mail binnen. Bedankt. Linda van H. - 7 oktober 2015

Prima en snel geregeld, volgende keer weer! Bedankt! Hilde K. - 6 oktober 2015

Bedankt voor de snelle service. Dezelfde dag na het versturen van de aanvraag de E-visums al in de mailbox. Aanvraag formulier is duidelijk en prima in te vullen. Een prima site. Voordeel: je kunt gewoon met IDEAL betalen. Mieneke vd W. - 6 oktober 2015

Iedereen moet het doen. Het is snel betrouwbaar en 100% veilig. Mehmet S. - 4 oktober 2015

Visumland, bedankt voor de snelle service! Dezelfde dag had ik de E-visum ontvangen! En ook de prijs... Top! Sneller & goedkoper kan gewoon niet! Sylvia G. - 3 oktober 2015

Bedankt voor de snelle service. Robert van den H. - 3 oktober 2015

Bedankt voor de snelle service. U komt zeer betrouwbaar over en na veel zoeken ben ik geen goedkopere aanbieder tegengekomen. De volgende keer weet ik u te vinden en zal ik gebruik maken van uw diensten. Mijn complimenten. Theo Z. - 2 oktober 2015


Ervaringen oktober t/m december 2015
Ervaringen september 2015
Ervaringen augustus 2015
Ervaringen juli 2015
Ervaringen juni 2015
Ervaringen mei 2015
Ervaringen t/m april 2015