Ervaringen september 2015 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van september 2015.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we tot nu toe hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Heel erg bedankt... mijn vertrouwen in jullie is heel erg groot. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan iedereen die ik ken. Sevim K. - 29 september 2015

Niet te geloven! De visum rond 20:00 aangevraagd, dezelfde dag binnen. Heel erg bedankt voor jullie snelle dienst. Kerim K. - 28 september 2015

Hartstikke bedankt voor de mogelijkheid om mijn esta in het Nederlands in te kunnen vullen en dit via IDEAL te kunnen betalen. Ik had anders een creditcard moeten aanvragen. Het is een betrouwbare en duidelijke site en de reviews zijn zeer goed vandaar dat ik zelf ook mijn esta via jullie heb aangevraagd. De volgende keer zal ik dit zeker weer doen! De snelle service is fijn en ook dat jullie contact hebben opgenomen toen ik iets niet goed had ingevuld en zelf boven het hoofd had gezien. Priscilla D. - 28 september 2015

Bedankt voor de snelle service,mooie duidelijke site helemaal tevreden kan dit iedereen aanraden kom volgende keer zeker weer bij jullie terug super bedankt. Johannes P. - 27 september 2015

Mooie site en in goede orde onze visums ontvangen. Door de goede prijs en service raad ik Visumland aan iedereen aan. Anouk van B. - 27 september 2015

Super snel en veilig, binnen enkele uren heb je het visum op de mail. Duidelijk en eenvoudig formulier om in te vullen en de prijs is ook goed. De volgende keer weer. Peter en Marjo R. - 26 september 2015

Super snel en veilig, binnen enkele uren heb je het visum op de mail. Duidelijk en eenvoudig formulier om in te vullen en de prijs is ook goed. De volgende keer weer. Peter en Marjo R. - 26 september 2015

Zo makkelijk, vertrouwd en snel! Anja A. - 21 september 2015

Fantastisch! Happy happy happy! :) Mooie site, goede service, goede prijs! En ook nog dezelfde dag binnen! Thanks thanks thanks! :) Mustafa C. - 21 september 2015

Super geregeld. Joyce T. - 21 september 2015

Goede en snelle service, ook op zondag. Om 17.00 uur ingevoerd en dezelfde dag al ontvangen. Prima service. Bedankt. Martin V. - 20 september 2015

Super dat het zo snel kan. Heel fijn! Ik zal Visumland zeker aan anderen aanraden! Jane - 18 september 2015

Wauw wat een ongelooflijk fantastische snelle service! Top! Hartstikke bedankt voor alles! Dit is zeker een positieve beoordeling waard. Lan T. - 17 september 2015

Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactie cq levering van het visum. Tevens is het een pluspunt dat t goedkoper is als op andere sites. Volgende keer weten we jullie weer te vinden. Paul V. - 16 september 2015

Zoals ik al eerder schreef super bedankt dat je mee kijkt naar mijn aanvraag. Ik ben daar zeer tevreden over. Ik ga het door geven.. Jan van D. - 15 september 2015

Een supersnelle service tegen een zeer schappelijke prijs. Een aanrader voor iedereen die een visum voor Turkije nodig heeft. Nu gaan we genieten van een heerlijke vakantie! Marcel van B. - 15 september 2015

Supersonisch snelle service, bedankt. Peter van T. - 15 september 2015

Prima en zeer snelle service. Volgende keer weer. Robert van H. - 14 september 2015

Super, bedankt voor de zeer snelle service! Wouter J. - 13 september 2015

Mijn eerste ervaring met Visumland is zeer positief! Ik kreeg persoonlijk een mailtje over een storing in het systeem, waardoor ik niet dezelfde dag mijn ESTA goedkeuring zou kunnen ontvangen en alternatieven zou ik het hier niet mee eens zijn. Dit is heel erg goed opgepakt. Bovendien is een visum snel en goedkoper dan op vele andere sites aan te vragen. Chantal L. - 12 september 2015

Bedankt voor ww correcte, snelle afhandeling. Jacob van O. - 11 september 2015

Inmiddels al tweemaal gebruik gemaakt van deze snelle, betrouwbare en punctuele service. Waren alle serviceverleners maar zo goed! Kom hier volgende keer zeker weer terug. Cees van K. - 10 september 2015

Dankuwel! Zeer snelle service, alert en makkelijk. Toppie! Froukje W. - 8 september 2015

Super service, uitstekend geholpen binnen no time!!! Volgende x vinden we jullie weer!!! Fianne E. - 6 september 2015

Super service, heel snel waren de visums binnen!! Brenda van S. - 6 september 2015

Voor een korte vakantie een visum voor Turkije aangevraagd en snel gekregen! Duidelijke site en makkelijk te doorlopen. Kortom een aanrader! Onno V. - 6 september 2015

Bedankt voor de snelle reactie. Snel en goedkoop een visum. Ga zeker vaker gebruik maken van jullie diensten. Albert B. - 5 september 2015

Bedankt voor de snelle service!!! Luuk P. - 3 september 2015

Dank je wel voor de snelle afhandeling en de klantvriendelijkheid, dit waardeer ik ten zeerste. Met een vriendelijke groet een tevreden persoon :). Danny K. - 3 september 2015

Bij deze willen wij namens ons hele gezin Visumland bedanken voor alle goede service en adviezen die zij ons gegeven hebben. Ivm een visum aanvraag voor onze poolse schoondochter hebben ze ons de juistte adviezen gegeven zodat we uiteindelijk het visum nu ruim op tijd binnen hebben en met het hele gezin onze 35 jarige trouwdag in Turkije kunnen gaan vieren. Een volgende keer zullen wij zeker weer gebruik maken van jullie service. Namens ons allemaal bedankt. Antoinet B. - 3 september 2015

Geweldige service bij Visumland. Helaas een foutje gemaakt en ik was hier binnen een uur op geattendeerd. Foutje doorgegeven en snel de benodigde visa keurig op de mail. Gewoon top geregeld en in een klik klaar voor het uitprinten. Ook een pre dat je deze in papiervorm op kan laten sturen en de betaling via ideal gelukkig mogelijk is en niet zoals bij vele alleen met credit/card. Volgens mij tevens de goedkoopste van allemaal wat helemaal heerlijk is. Gewoon helemaal TOP. William van der M. - 2 september 2015

Geweldige service bij Visumland. Helaas een foutje gemaakt en ik was hier binnen een uur op geattendeerd. Foutje doorgegeven en snel de benodigde visa keurig op de mail. Gewoon top geregeld en in een klik klaar voor het uitprinten. Ook een pre dat je deze in papiervorm op kan laten sturen en de betaling via ideal gelukkig mogelijk is en niet zoals bij vele alleen met credit/card. Volgens mij tevens de goedkoopste van allemaal wat helemaal heerlijk is. Gewoon helemaal TOP. William van der M. - 2 september 2015

Via internet terecht gekomen op visumland. Stond op de site voor 22:00 uur aangevraagd binnen 24 uur ontvangt u de visums. Heb na 22:00 uur aangevraagd voor 5 personen en dezelfde avond kreeg ik een mail met de visums. Echt een top bedrijf snel en betrouwbaar! Ik wil hierbij de mensen hierbij bedanken. Sezer O. - 2 september 2015

Visumland heeft haar werkzaamheden goed, snel en zorgvuldig verricht en heeft ons ook goede adviezen gegeven m.b.t. de ingangsdatum van onze visa. Het is ook erg handig dat je snel met Ideal kunt betalen en er geen betaalkaart voor nodig is. We kunnen visumland bij ieder aanbevelen. Frits V. en Kees C. - 2 september 2015

Heb nu voor de tweede keer een visum bij jullie aangevraagd en is me goed bevallen. Hans Z. - 1 september 2015

Waarom meer betalen als het op een veilige manier voor goedkoper kan. Prima service! Najim O. - 1 september 2015

Goede en snelle verwerking van het visum. Zo geregeld en makkelijk uit te printen. Lies S. - 1 september 2015

Goedendag, wat een supersnelle en goede service voor een schappelijke prijs, TOPPY. Saskia K. - 1 september 2015


Ervaringen oktober t/m december 2015
Ervaringen september 2015
Ervaringen augustus 2015
Ervaringen juli 2015
Ervaringen juni 2015
Ervaringen mei 2015
Ervaringen t/m april 2015