Ervaringen augustus 2015 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van augustus 2015.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we tot nu toe hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Bijzonder nette, snelle en correcte service van Visumland. Ga direct onze vrienden, waar wij mee op vakantie gaan adviseren, dat zij hun visa ook heel makkelijk bij Visumland kunnen aanvragen. Ruud R. - 30 augustus 2015

Van harte bedankt voor de snelle service en een goede prijs voor de visum van Turkije, Visumland zeker de volgende keer weer. Kees G. - 30 augustus 2015

Dank voor de snelle en correcte toezending van de visa. Ook uw snelle telefonische advies in verband met het verlopen van andere documenten is zeer gewaardeerd. Ik zal Visumland zeker aanbevelen. Freerk F. - 29 augustus 2015

Visum Turkije aangevraagd bij Visumland. Het ging heel soepel. Els de V. - 28 augustus 2015

Hartelijk dank voor de snelle, persoonlijke verwerking en ook nog eens tegen een zeer schappelijk tarief. Peter van den N. - 28 augustus 2015

We zijn terug van vakantie en de Esta van Visumland heeft prima gewerkt. Onze dochter heeft een andere versie gekregen begin jullie dan wij 4 weken later. De hare kwam ook nog eens over de post. Dat bleek een uitgeprinte versie te zijn van de digitale. Beide versies gingen zonder problemen. De verwerkingstijd bij Visumland is supersnel. Ook het betalen bij 3 esta tegelijk ging na een kort mailtje zeer voorspoedig. Dank voor deze service. Ik dan op basis van onze ervaring Visumland aanraden. De telefonische bereikbaarheid is ook nog eens zeer goed. Ben P. - 28 augustus 2015

Mooie, overzichtelijke site. Snelle service, precies zoals beschreven, geen loze woorden. Zal vast vaker gebruik maken van jullie service, heb jullie al aanbevolen bij andere groepsreizigers! Sharon T. - 27 augustus 2015

Echt een topservice zondag besteld de zelfde avond nog binnen voor de zekerheid ook per post gedaan dinsdag al in huis echt toppie bedankt voor de goede service. Wilma Van O. - 27 augustus 2015

Goede behandeling, vriendelijk en correct. Hoop nogmaals zaken met U te doen. Henk K. - 27 augustus 2015

Prima en snel geregeld! Marja W. - 26 augustus 2015

Fijne, duidelijke website met snelle service. Ook nog een stukje goedkoper dan de gemiddelde aanbieder. Perfect! Tim O. - 26 augustus 2015

Visumland heeft een super goede service voor het aanvragen van visums. Maurice J. - 25 augustus 2015

Bedankt voor de zeer snelle en voordelige verzorging van onze visa voor turkije. Jullie zijn een echte aanrader voor alle vakantiegangers naar turkije !!!!!!! Laat de reisorganisaties jullie aanbevelen voor hun vakantie. BEDANKT. Johannes V. - 25 augustus 2015

Dank u wel voor de zeer vlotte afhandeling van het visa. We zijn zeer tevreden en vergeten Visumland bij volgende visa zeker niet. Mijn complimenten. Mariette van G. - 25 augustus 2015

Nou deze site wil ik iedereen wel aanbevelen. Ik ben niet zo handig met de computer en heb geen creditkaart. Maar in minder dan een dag tijd heb ik mijn visum geregeld en in huis. Volgende keer weer bij visumland. Nel S. - 25 augustus 2015

Dit was mijn eerste aanvraag voor Turkije via Visumland, en gelijk is deze ervaring TOP! Ik had in mijn aanvraag een behoorlijke fout gemaakt, maar door oplettendheid van de medewerkster kon dit gelijk hersteld worden! Tevens nog een klein foutje welke ook door haar hersteld is, echt heel fijn! Dank jullie wel! Sandra G. - 24 augustus 2015

In goede orde ontvangen, nog bedankt voor de snelle reactie. Top. Wim K. - 24 augustus 2015

Dank voor de snelle hulp en goede service. Ga zo door! Lennart de B. - 23 augustus 2015

We hebben de visa voor Turkije ontvangen. Dit was snel gegaan en ook gemakkelijk om aan te vragen. Godfried H. - 22 augustus 2015

Keurig en netjes en snel verwerkt. Prima en beter kan niet. Ik had nog een vraag m.b.t. uitprinten. Gebeld en goed en net antwoord. Zeker aan te bevelen. Peter van B. - 22 augustus 2015

Snelle afhandeling. Goede service. Ramona B. - 22 augustus 2015

Ik heb een goede ervaring ondervonden met visumland! U bent correct en oplettend bij t aanvragen van mijn visum. U heeft mij erop geattendeerd dat ik een fout heb gemaakt met de aankomst datum in Turkije heel scherp gezien Mw Hendrikse mijn complimenten. U bent vriendelijk in omgang en snelle afwikkeling van zaken ik hoop in de toekomst u weer te krijgen als persoon voor het verstrekken van mijn visa. Ik wens u een prettig weekend en voortzetting voor komende week. Patricia H. - 21 augustus 2015

Prima ervaring met uw organisatie, de VISA waren snel op de mail, snel, goedkoop en, ook niet onbelangrijk, een duidelijke site. hartelijke dank! Marja R. - 20 augustus 2015

Voor onze reis naar de VS alles perfect en snel geregeld via visumland. zeer aan te bevelen! Sake T. - 19 augustus 2015

Omdat ik niet over een creditcard beschik kon ik niet via de officiele weg een visum aanvragen, maar na wat zoeken op internet vond ik Visumland. De website komt betrouwbaar over, ook vanwege de ervaringen van anderen die erop vermeld stonden. Vanmorgen vroeg visum aangevraagd en 's middags al per mail binnengekregen. Indien je niet over een creditcard beschikt is deze website zeker een aanrader. Danielle C. - 19 augustus 2015

Ik ben snel, goed en vriendelijk geholpen. Per ongeluk had ik de verkeerde reisdatum vermeld, maar dit werd binnen no time opgelost. Visumland is prima aan te bevelen! Lisa - 17 augustus 2015

Hartelijk dank voor het aanvragen en doorsturen van ons visa voor Turkije. Helemaal goed! Ik wist niet zeker dat ik perse op de ingangsdatum van het visum alleen kon aankomen in Turkije. Dank u! Bedankt voor de snelle reactie en goede service! Yunus O.- 16 augustus 2015

Ik wil u graag bedanken voor de snelle en correcte afhandeling van de aanvraag van de ESTA voor mijn vrouw en mij. Wij gaan binnenkort op reis naar Vancouver en van daaruit een rondreis door een gedeelte Canada en een gedeelte door Amerika. Wij gaan samen met mijn zus en zwager en ik heb jullie site bij hun aanbevolen. Henk J.- 16 augustus 2015

We waren verrast hoe snel we onze visums hebben ontvangen! Dit is ons nog nooit gebeurd. Snel, betrouwbaar en keurige uitleg gegeven. En voor een , naar verhouding met andere aanbieders, goedkope visa kosten. Ik zou het iedereen aanraden.!!!!! Volgende keer neem ik weer met jullie contact op voor een visum aanvraag. Hartelijk dank. Jona M.- 15 augustus 2015

Ik wil jullie bedanken voor de snelle service en ook voor het feit dat jullie niet zomaar een visum verstrekken maar ook daadwerkelijk naar de verstrekte gegevens kijken omdat ik in eerste instantie een verkeerd paspoortnummer had gegeven en jullie mij daarop attendeerde. Nogmaals bedankt voor de snelle afhandeling. Frank W.- 14 augustus 2015

Bedankt voor de snelle verwerking en de service! Janet W.- 14 augustus 2015

Bedankt voor de snelle afhandeling, binnen enkele uren retour! Prettige/duidelijke site ook en fijn dat er geen creditcard nodig is. Erica K.- 14 augustus 2015

Ik vind de service super. Ging allemaal heel makkelijk en snel. Bedankt voor uw hulp. Rosa S.- 14 augustus 2015

Super snel en perfect geregeld zeer tevreden. Conny S.- 14 augustus 2015

zeer netjes en snel geregeld. meerdere visums aangevraagd al snel via de mail binnen gekregen. ook nog voor een scherpe prijs. Angelique van de P.- 13 augustus 2015

Visumland perfect. Vandaag aangevraagd en enkele uren al op de mail thuis. Super, ik raad iedereen aan om bij visumland een visum aan te vragen en de goedkoopste. Fam S.- 12 augustus 2015

Hartelijk dank voor jullie goede service! En voor de snelle reactie, top! Heel fijn dat ik hier met iDEAL kan betalen. Aanrader voor iedereen! Oliva I.- 11 augustus 2015

Dezelfde dag al de visa van mij en mijn vriend binnen gekregen! Gemakkelijk aan te vragen en voor een schappelijke prijs. Eileen van S.- 10 augustus 2015

Bedankt voor de SUPERSNELLE service. Dezelfde dag alle visa binnen en dat voor goedkoopste prijs die we konden vinden. Toppie! Dennis de J.- 10 augustus 2015

Hartelijk dank voor de supersnelle service. Echt een aanrader om dit op deze manier online te regelen met jullie. Henk R.- 9 augustus 2015

Bedankt voor de goede oplettendheid omdat ik de verkeerde geboorte datum had ingevuld! En voor de snelle service. Ik ben erg tevreden hoe dit is afgehandeld. Renate van den W.- 9 augustus 2015

Een dag voor onze vakantie aangevraagd, maar liefst 6 visums en heel snel ontvangen top!!! en ik had een fout gemaakt dat hadden ze opgemerkt en mij een bericht gestuurd en alsnog zo snel de visums ontvangen super!! Nabila el M.- 8 augustus 2015

Bedankt voor de snelle service. De visums had ik gelijk de volgende ochtend, in de avond aangevraagd per mail, op de mail. Wij zijn erg tevreden!!! Claudia van K.- 8 augustus 2015

Super bedankt. Hele goede service en je hebt het visum heel snel in je e-mailbox. nicky de v.- 7 augustus 2015

Dank u voor de duidelijke en snelle afhandeling bij het aanvragen van de visums voor Turkije, en de complimenten voor uw website en de duidelijke uitleg op de site. Arthur H.- 6 augustus 2015

Bedankt voor de snelle reactie het was eenvoudig te printen. Esther D.- 6 augustus 2015

Zeer snelle service en vriendelijk. Ik mocht zelfs zo laat mijn vragen stellen via chat en het werd netjes beantwoord. Visums best op een late tijdstip aangevraagd en alsnog snel mijn visums ontvangen. Zou jullie zeker aanbevelen. Qua prijs zitten jullie ook lager als de anderen. Selma K.- 6 augustus 2015

Fantastisch, visum zeer snel in mijn mailbox! Visumland, bedankt voor de snelle en correcte afhandeling! Jolanda de K.- 5 augustus 2015

Hoi, bedankt voor de supersnelle service! En voor de recensie: Supersnelle reactie op vragen per mail en telefonisch en binnen een paar uur de visa, helemaal top! De volgende keer weer via Visumland. Astrid V.- 5 augustus 2015

Hartelijk dank voor de snelle afhandeling, Top!! Zeker aan te bevelen aan andere vakantiegangers. Tip: is al eerder gezegd een bevestiging na het betalen zou wel heel fijn zijn. Rakesh R.- 5 augustus 2015

Werkelijk supersnel ontving ik mijn visa. Dat is nog sneller dan voorheen op het vliegveld in Turkije in de rij staan om een visum aan te vragen. Aanbevelenswaardig! Ingrid B.- 4 augustus 2015

Bedankt voor de snelle afhandeling! En ook het snel doorgeven dat er een nieuwe paspoort aangevraagd moest worden, vanwege de geldigheidsduur. Daarnaast is het via jullie goedkoop en komen er geen andere kosten bijkijken. Als iemand een visum nodig heeft zeker voor visumland gaan! Nadia N.- 4 augustus 2015

Super snel idd en netjes mijn vraag beantwoord.. Dank je en heb mn vriendin ook dit adres doorgegeven! Ragnhild J.- 3 augustus 2015

Hartelijk dank voor de snelle verwerking van onze gegevens. Ik ben blij dat alles zo vlug afgehandeld is en dat jullie mij gemaild hebben zelfs nog heel laat op de avond. Ik zou iedereen aanraden visumland te gebruiken. Hilde G.- 3 augustus 2015

Dank voor de snelle service. Visumland is de goedkoopste en zeer snel, zelfs op zondag! Goed programma in beveiligde site. Bart F.- 2 augustus 2015

Hartelijk dank voor de snelle service en dat op zondag!! Geweldig! Teun K.- 2 augustus 2015

Visumland biedt precies wat een reiziger zoekt: goede informatie en een hele snelle service tegen lage kosten. Hulde! Peter van 't H.- 1 augustus 2015


Ervaringen oktober t/m december 2015
Ervaringen september 2015
Ervaringen augustus 2015
Ervaringen juli 2015
Ervaringen juni 2015
Ervaringen mei 2015
Ervaringen t/m april 2015