Ervaringen juli 2015 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van juli 2015.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we tot nu toe hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Goedeavond Kelly, De visa in goede orde ontvangen en inmiddels uitgeprint. Alleen was ik bang dat er iets verkeerd gegaan was omdat ik geen bericht kreeg dat de aanvraag ontvangen was. Je hoort tegenwoordig zoveel over malafide internet bedrijven die je oplichten waar je bijstaat. Ik ben op een gegeven moment gaan appen en bellen. Gelukkig kreeg ik antwoord en kon ik na ontvangst van de visa (nog op dezelfde dag) met een gerust hart naar bed. Dank voor de afhandeling. Nu zal ik visumland zeker aanprijzen bij familie en vrienden. Misschien een onnodige tip maar het voorkomt stress bij de ontvanger als het lang lijkt te duren: een ontvangst bevestiging sturen aub, Mijn zus had eerder een aanvraag gedaan (notabene op advies van mij) en had al binnen 3 uur haar visa, vandaar dat ik wat vertwijfeld raakte als het wel goed gegaan was. Een ontvangst bevestiging had dit voorkomen. Overigens een prima, duidelijke website. Aglaia L.- 30 juli 2015

Wauwww wat een goede service, lekker vlot en heel vriendelijk te woord aan de telefoon. Vanmiddag 16:00 uur 5 Visum voor Turkije aangevraagd en dezelfde dag via mijn e-mail binnen. Hartelijk dank Kelly voor de goede service zeker een aanrader voor iedereen die een Visum nodig heeft graag VISUMLAND!!! Jeanella C.- 30 juli 2015

bedankt Kelly, voor de snelle en correcte service van de visums 9 stuks voor heel de groep. ik had zelf een foutje gemaakt in de aanvraag maar is correct en snel door visumland gewijzigd. geweldig en snelle service volgende vragen we zeker bij jouw aan. Bas de M.- 30 juli 2015

Goed bezig Kelly! Lekker vlot geregeld. Wij zijn tevreden, volgend jaar Amerika dan maken we weer gebruik van je service. Sven M.- 30 juli 2015

Hartelijk dank voor de goede service, het vriendelijk en geduldig te woord staan aan de telefoon! Wij kunnen met een gerust hart op vakantie. Een aanrader voor ieder die een visum nodig heeft! Bianca van der L.- 29 juli 2015

Ik raad iedereen deze site voor het aanvragen van een visum .. Snel, betrouwbaar en super simpel in te vullen. Silvia en Linda.- 28 juli 2015

Dank u voor de snelle reactie. Dit is mijn eerste ervaring met Visumland en ik ben zeer tevreden. Gegevens worden nauwkeurig gecontroleerd en opvallende zaken worden getoetst. Dit geeft mijn een betrouwbaar gevoel. Verder vind ik de afwikkeling van dit proces snel en effectief en tot slot; ik zou deze Visumland zeer aanbevelen. Cesar G.- 27 juli 2015

Super snel en correct behandelt zo zie ik het graag. Dirk vd B.- 26 juli 2015

Super service bedankt. Ciondra S.- 25 juli 2015

Nou tot zover is mijn ervaring prima. De site is overzichtelijk en leidt je snel door het invullen van het visum heen. Wat ik vooral fijn vind is dat de bestelde visa zo snel in mijn mailbox te vinden zijn. Complimenten dus... Arnaud van der G.- 24 juli 2015

TOP-service! Ik was vergeten de aankomstdatum in te vullen, gemaild, is direct opgepakt en had het Visum binnen no-time binnen , met de juiste aankomstdatum zonder verdere kosten! Petra P.- 24 juli 2015

Hartelijk dank voor de goede en snelle service. Duidelijke website, visum-aanvraag makkelijk online in te vullen. Neemt al met al niet meer als 5 minuten in beslag. Dezelfde dag via mail visum ontvangen. Vriendin had bij aanvraag verkeerde ingangsdatum ingevuld en bevestigd. Snel een mail achteraan gestuurd en zonder extra kosten is heeft ze de visum met juiste datum via mail ontvangen. TOP SERVICE! Leon N.- 24 juli 2015

Wauw, wat een super site. Ik heb de visums middernacht aangevraagd en daarna kreeg ik ze per mail binnen. Helemaal geweldig!!!!!! Funda La I.- 24 juli 2015

Super snelle service! Vincent S.- 23 juli 2015

wij willen u even bedanken voor de snelle afwikkeling. mijn vrouwen ik zijn zeer tevreden, wij zullen onze vrienden en kennissen op de hoogte stellen van u site. Jopie B.- 23 juli 2015

Bedank voor deze supersnel geregelde visum van turkije, had nooit gedacht dat het zo snel geregeld zou zijn. Ruben R.- 22 juli 2015

Bedankt voor uw snelle en adequate service! Heel snel heb ik de documenten digitaal ontvangen! Top. Uw website is ook zeer gebruiksvriendelijk! Poete R.- 22 juli 2015

Fantastisch! Snel & makkelijk! Gerust en met visums snel uitgeprint! Bedankt Visumland! Fam. W.- 22 juli 2015

Bedankt voor de super snelle visum. Ik wist dat het snel kon maar zo snel had ik niet verwacht. Hayat el B.- 22 juli 2015

Visum aangevraagd, kreeg direkt antwoord i.v.m. foutieve datum die ik had opgegeven, erg zorgvuldige manier van werken. Datum correct aangepast en binnen een korte tijd heb ik de twee visa binnen. Sneller kan niet. Dit scheelt ons een hele hoop tijd want als je dit op het vliegveld in Turkije moet doen, sta je heel lang in de rij te wachten. De volgende keer dus weer bij Visumland aanvragen. Liesbeth en Marijn K.- 22 juli 2015

Hartelijk dank voor de snelle service! Carla L.- 21 juli 2015

Supersnelle service en voor een goede prijs! Zeker aan te raden. Dank jullie wel! Marielle van Z.- 21 juli 2015

Bedankt voor de snelle levering. Goeie duidelijke en makkelijke site. Helemaal top!! Ik had eerst ergens anders de visa besteld maar die kan niet leveren vanwege een zogenaamde storing. Mijn geld heb ik nog steeds niet terug dus ben blij dat het ook anders kan. Eric den N.- 21 juli 2015

Dank je hartelijk voor de telefonische uitleg, de snelle afhandeling en correcte behandeling! Een volgende keer doen wij wederom graag een beroep op je! Edwin B.- 21 juli 2015

Perfect. Makkelijk, snel en goedkoop. Mijn dank hiervoor. Arie V.- 21 juli 2015

Hoi: Ik ben erg blij en verbaast dat ik zo snel en makkelijk mijn visum kon krijgen. Als Buitenlanders had ik echt erg geen idee hoe zou ik mijn visum aanvragen, de reisbureau kon het niet voor mij aanvragen en ik had ook geen creditcard dus was ik bang dat ik kon nergens visum kon krijgen. Ik hoop dat visumland altijd zo makkelijk, erg duidelijk voor iedereen en goedkoop blijft. Heel erg bedankt. Nilofar.- 21 juli 2015

Bedankt voor de snelle aanlevering! Het invullen was makkelijk. Jacqueline P.- 21 juli 2015

Klink misschien over dreven maar vind deze site voor een visum echt super kijken aanvraag goed na en zijn super snel ga dan ook volgend jaar ook zeker hier weer een visum aan vragen van mijn krijgen ze zeker een 10+. Wout V.- 21 juli 2015

Dank voor de snelle afwikkeling. Duidelijke site, betrouwbaar en efficient. Hans van B.- 19 juli 2015

Een hele fijne ervaring, snelle afhandeling en veranderingen zijn geen probleem, mijn complimenten. Jan de J.- 18 juli 2015

Bedankt voor de goede service! Snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Will K.- 18 juli 2015

Mijn complimenten, dank voor de snelle service. Ga nu zeker met een goed gevoel op vakantie. Fijn weekend. Stefan H.- 17 juli 2015

Goede evaring met aanvragen van mijn visum, deed zelf iets verkeerds en kreeg binnen 30 minuten reactie. Snel en correct ;-). Melanie W.- 17 juli 2015

Super geregeld, vandaag 17-7-2015 2 visums aangevraagd en betaald met iDeal. Daarna snel digitaal aangeleverd in mijn mailbox. Transparante website, snelle service en maken waar wat ze zeggen. Heel belangrijk! Prijs/kwaliteit verhouding TOP! Marco R.- 17 juli 2015

Hartelijk dank voor de snelle en correcte afhandeling. Dit zal ik bij iedereen aanprijzen!!!! Henk K.- 17 juli 2015

Dank voor u service, na een middag ergeren aan het reisbureau die twee weken voor mijn vakantie verteld dat ik een visum moet aanvragen met bij hun een verwerktijd van 6 weken was ik onaangenaam verrast. Maar het moest maar via het consulaat of de ANWB. Met als resultaat ANWB lange procedure persoonlijk naar een van de het kantoren zonder garantie dat de visums er op tijd zouden zijn. Dan maar via het consulaat deze was heel duidelijk zij weten de regels ik kan het gewoon regelen als ik daar ik Turkije ben moet daar alleen naar een van de gesloten loketten of het consulaat ter plaatse zij moeten deze visums verstrekken omdat het is nog niet wettelijk is vastgelegd dat het niet meer mag in het land zelf. Dit lijkt mij een risico volle actie die ik liever niet aanga in mijn vakantie. Na het vlot kunnen vinden van de website met duidelijke en eenvoudige informatie en het simpel invullen van onze gegevens ben ik binnen enkele uren in het blije bezit van de nodige visums voor ons gezin. Dank u wel, deze vlotte afhandeling maakt dat onze vakantie al is begonnen. Frank P.- 16 juli 2015

Snel, goedkoop, vertrouwd en eenvoudig. Erg bedankt. Nuro A.- 15 juli 2015

Ik ben heel erg blij met de service die jullie mij hebben verleend. Door jullie is het allemaal op het laatste moment toch nog goed gekomen. Ik ben jullie enorm dankbaar en kan nu uitkijken naar een mooie vakantie! Echt een super service, op woensdag ochtend 9.45 me nieuwe document nummer doorgegeven en nog geen 15 min later kreeg ik het bericht dat mijn visum klaar lag! Geweldig.. nogmaals super bedankt voor alle moeite en de spoed die jullie voor mij erachter hebben gezet!!. Volgende keer zal ik mijn visum weer bij jullie halen!! Mieke V.- 15 juli 2015

We hebben een reis geboekt naar Turkije. Voor ons de eerste keer. Nooit geweten dat je hier een visum voor nodig had. Dan ga je google en kom je uit bij visumland omdat deze het goedkoopste visum kon regelen. De site is geen wirwar van regels en verwijzingen. Hij is overzichtelijk en je kan direct 'wat' gegevens invoeren. Na 5 minuten had ik voor 4 personen een visumaanvraag ingediend. Ik was alleen vergeten de ingangsdatum in te vullen. Geen probleem want ik kreeg netjes direct een mailtje 'of ik dit nog even kon doorgeven' . Voor hetzelfde geldt sta je in Turkije met een onvolledig ingevuld visum. De snelheid van afhandelen is geweldig. Ik kan visumland van harte aanbevelen. Snel, meedenkend en goedkoop. Arian van den H.- 15 juli 2015

Perfect geregeld zelfde avond binnen, uitgeprint en nu wachten tot de vakantie, bedankt. Rudy van S.- 14 juli 2015

Voor onze vakantie heb ik de visa aangevraagd via Visumland. Het online invullen van de aanvraag was zeer eenvoudig en na de betaling duurde het nog geen 2 uur voordat ik de visa per email had ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle service. Ronald B.- 13 juli 2015

Zaterdagavond rond 23 uur besteld en zondagochtend rond 11 uur binnen. Echt een top service. Ook heel fijn dat een foutje in de aanvraag wordt hersteld met uitleg! Volgende keer vraag ik mijn VISA weer via jullie aan. Elisah K.- 12 juli 2015

De visums waren snel na de aanvraag binnen wat een service. Patrick T.- 12 juli 2015

Jeetje wat super zeg! Dat scheelt een heleboel stress. Super bedankt en ik ga heerlijk op vakantie. Chantal van L.- 12 juli 2015

Bedankt voor de zeer snelle service. Zag op uw site dat u ivm een bedrijfsuitje niet dezelfde dag de VISA kon regelen. Er werd netjes gemeld dat ze dan de volgende dag geleverd zouden worden, dus vandaag op zondag. Toen ik wakker werd had ik ze al in mijn mail. Helemaal top, en voor een nette prijs. Heel erg bedankt. Chris O.- 12 juli 2015

Vanmorgen aangevraagd en nu al uit de printer, ook in het weekend perfect. Hartelijk Dank. Jenny F.- 12 juli 2015

Een paar uur na de aanvraag kwam ik erachter dat een visum nooit de letter o bevat maar dat het altijd het cijfer 0 is. Ik was een beetje in paniek en ging Visumland bellen om te vragen of dit nog aan te passen was. Die zeiden dat ze de visa al hadden gemaild en dat ze altijd foutjes er uit haalden automatisch. En toen ik keek hadden ze mijn paspoortnummer gewoon gecorrigeerd en was het helemaal perfect! Echt geweldig dat er wordt opgelet en dat ze de letter o veranderen in een 0 omdat ze weten dat de letter o nooit op een paspoort staat. Ik ben zo blij dat ik het bij jullie heb gekocht. Echt heel erg bedankt. Ik ga met een gerust hart op vakantie en zal mijn ouders jullie website doorgeven. Fabian L.- 11 juli 2015

Binnen een kwartier onze 4 visums (na een telefoontje), heel erg blij mee omdat we een reis geboekt hadden die binnen 6 uur vertrok. Saskia H.- 11 juli 2015

Super snel geregeld! Aanrader om je visum hier te regelen! Franklin M.- 10 juli 2015

Zeer tevreden over de snelle reacties en de fijne service. Ik zal deze ervaring ook delen met familieleden die in september naar Turkije gaan. Mimount A.- 9 juli 2015

Geweldige snelle service! Bedankt hoor! Dharmawatie S.- 9 juli 2015

Bedankt weer voor de supersnelle service!! Kim P.- 9 juli 2015

Helemaal top, was nog sneller dan verwacht. Marjan R.- 9 juli 2015

Mijn ervaring met visumland is top, de aanvraag voor visums wordt snel en correct behandeld. Prettig dat de medewerkers de gegevens nakijken op foutjes! Jennifer van de K.- 8 juli 2015

Jouw referenties zijn waar. Zeer snelle service. Ga zo door. Familie W.- 8 juli 2015

Bedankt voor de prima service. Telefonisch goed te bereiken en zeer klantvriendelijk. s-Avonds aangevraagd en dezelfde avond de visa in de mailbox. Of dat snel is!! Visumland is wat mij betreft een echte aanrader. Frans K.- 8 juli 2015

Hartelijk dank voor de goede en snelle service. Wij hebben de visa in goede orde ontvangen. De lage kosten waren een fijne bijkomstigheid. Agnes R.- 7 juli 2015

Snel, behulpzaam, vriendelijk, deskundig, uitstekende service is mijn ervaring met Visumland, zeer aan te bevelen! Hilje A.- 7 juli 2015

Bedankt voor de goede en snelle service! Ik heb de visa in goede orde ontvangen, bedankt! Frank V.- 7 juli 2015

Beste medewerker van Visumland, Dank u voor de visum. Ik was vanmorgen bij de Turkse ambassade om een visum te halen en die verwezen me door naar de Turkse consulaat in Rotterdam. Ze konden mij geen zekerheid geven over een visum. Mensen hadden me gezegd dat ik ook online een visum kon aanvragen en binnen 24 uur een visum kon krijgen mits ik kon betalen met een creditkaart. Die heb ik niet. Ik kennissen bellen of zij een creditkaart hadden. Nee was hun antwoord. Ik zat in de zenuwen want ik had nog maar 20 uur om een visum te regelen. Ik weer achter de computer en toen kwam Visumland in mijn vizier. Op de gok heb ik de visum voor Turkije aangevraagd. De prijs viel me ook mee en de garantie werd mij gegeven dat bij aanvraag voor 22.00 uur je dezelfde dag je de visum kreeg. En ik kon betalen via Ideal. De uren duurden mij te lang. Ik vertrouwde het niet. Ik dacht: oh ik ben opgelicht, hup 21,90 armer. Eenmaal thuis zag ik op mijn mail mijn visum. Poeh, ik kan met een gerust hart naar Turkije en hoef niet in een ellelange rij te staan In Istanboel airport. Ik heb geen Facebook of Twitter. Wel zal ik mond op mond reclame maken. Bedankt. Il J.- 6 juli 2015

Bedankt voor de snelle service. Alex D.- 6 juli 2015

Een visum aanvragen was echter ingewikkelder dan het leek. Bovendien was het ook duur! Maar bij u vonden we een redelijke prijs en de virtuele service was super! Onze dank hiervoor en Visumland gaan wij zeker aanraden! Neerisa S. en Mooradi R.- 6 juli 2015

Ik had per ongeluk het verkeerde e-mail adres ingevoerd bij de aanvraag. 1 mailtje naar Visumland en het was binnen de kortste keren voor elkaar. Dat noem ik service! Anne de J.- 5 juli 2015

Zeer snelle levering van mijn 3 visums naar Turkije. Heb Kelly rond 19.30 gebeld en via de mail de visums aangevraagd en 2 uur later had ik ze opgestuurd gekregen via de mail. Perfecte service en kan het iedereen aanbevelen! Johan K.- 5 juli 2015

Goede service voor een lage prijs. Binnen een paar uur kreeg ik mijn visa via de mail en dat zelfs op zondag! Nu kan ik met een ontspannen gevoel op vakantie. Super bedankt Visumland! Maaike B.- 5 juli 2015

Ik heb vanmorgen gespeurd op internet waar je voor een leuke prijs je visa kan regelen voor Turkije. Heel veel sites berekenden de hoofdprijs; 25 Euro en meer. Tot ik op de site van visumland terechtkwam. Een goedkopere optie heb ik niet kunnen vinden en de service is perfect. Ik had ontzettend snel drie visa in mijn mailbox. Echt helemaal top en goed geregeld. Op naar Turkije. Tarheel C.- 5 juli 2015

Heel erg bedankt voor de snelle service! Door het 2 keer fout ingevuld te hebben wat door Kelly keurig opgemerkt is en mij hierover benaderde had ik toch nog dezelfde middag alle 4 de visums in huis! Super!!! Nogmaals bedankt voor de oplettendheid, uitstekende en snelle service en inderdaad goedkoper dan anderen. Een aanrader voor iedereen! Ellen K.- 3 juli 2015

Hallo Kelly, Bedankt voor de goede en betrouwbare service. Door je snelle handelen en je goede oplettendheid; door het zien van een foutje bij het in vullen van de aanvraag, en het daarop ons attenderen; heb je ons een vertrouwd gevoel gegeven en gaan we met een gerust hart op vakantie. Dankjewel. Bianca F.- 2 juli 2015

Super snelle service erg gewaardeerd!! Beide keren ging mijn aanvraag erg vlot. Heel erg bedankt. Done U.- 2 juli 2015

Heel erg bedankt voor snelle service ik had fout geldigheidsduur van het paspoort ingevuld. Hierover meteen gemaild en zelfde dag heb ik visum binnen. Super!! Evlin K.- 2 juli 2015

Top! Bedankt voor de snelle afhandeling. Peter J.- 2 juli 2015

Pas laat in de avond ons visum aangevraagd en een uur later al in de mailbox ontvangen. Top service! Whitley van A.- 2 juli 2015

Erg snelle reactie! Heb mijn Esta ontvangen zelfs iets na 22:00 uur. Bedankt! Emmanuel A.- 2 juli 2015

Visumland is, snel, niet duur en betrouwbaar! Paul B.- 1 juli 2015


Ervaringen oktober t/m december 2015
Ervaringen september 2015
Ervaringen augustus 2015
Ervaringen juli 2015
Ervaringen juni 2015
Ervaringen mei 2015
Ervaringen t/m april 2015