Ervaringen juni 2015 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van juni 2015.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we tot nu toe hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Heel erg bedankt voor de snelle service! Super dat er na een fout in de gegevens gelijk contact opgenomen wordt! Aaltje S.- 30 juni 2015

Super snelle service! Ben zeer tevreden over de manier van werken! Raad iedereen aan om jullie diensten te gebruiken. Fatima E.- 29 juni 2015

Goede morgen Kelly, Ik wil je bedanken voor het super snel afhandelen van onze Visum aanvraag, binnen een paar uur netjes geregeld. Zeker een aanrader voor een ieder die een visum wil kopen. Mike R.- 29 juni 2015

Bedankt voor de snelle service, dezelfde avond geregeld inclusief het corrigeren van een fout ingevulde vraag, en dat op zondag avond. Gea van E.- 28 juni 2015

Wat een snelle service. En dat nog wel op zondag! Lucienne van L.- 28 juni 2015

Bedankt voor de snelle en goede levering van mijn visums en de goedkoopste! Had de visums heel snel binnen! Echt een aanrader visumland top! Yusuf C.- 26 juni 2015

Supersnelle service! Binnen 5 minuten een mailtje terug dat er iets niet helemaal goed was ingevuld met de datums (en dat om 22.00 uur savonds) snel een mailtje terug gestuurd met de goede info en dezelfde avond de visums al per mail ontvangen!! TOP!! Volgende keer weer visumland voor mij, echt superservice en erg fijn dat alles even gecheckt wordt. Wendy M.- 25 juni 2015

Aanrader! Heel snel na de betaling had ik mijn visum binnen, echt top dit. Dennis van den B.- 25 juni 2015

Prima geregeld allemaal. Bedankt voor de snelle afhandeling! Sander V.- 24 juni 2015

De aanvraag was zo gebeurt, formulieren zijn duidelijk en eenvoudig in te vullen. Rene de V.- 24 juni 2015

Duidelijke en goed toe te passen site. Voor een ieder aan te raden. Patrick K.- 23 juni 2015

Super snel geregeld. Top en nogmaals dank. Patrick van de M.- 22 juni 2015

Zondagmiddag 4 visums aangevraagd en en 7 uurtjes later 4 visums via de mail ontvangen. Zelfs op zondag wordt er gewerkt bij Visumland! Geweldig! Ik weet jullie te vinden de volgende keer. Kevin S.- 22 juni 2015

Dank U voor de snelle en correcte service. Martin K.- 21 juni 2015

Hele snelle levering, echt super, als ik weer een visum nodig heb zal ik het zeker bij jullie weer aanvragen. Ik zal jullie ook zeker aanbevelen aan andere. Johan P.- 21 juni 2015

Perfecte en snelle afhandeling!! Nandy F.- 21 juni 2015

Helemaal Top, een dikke 10 voor de snelle afhandeling. Ik zal jullie aanbevelen, bedankt en tot een volgende keer. Hans B.- 20 juni 2015

Ik ben zeer tevreden over deze service. De ESTA aanvraag wordt zeer snel geregeld en de klantenservice vond ik erg goed! Bedankt! Yvonne D.- 19 juni 2015

Bedankt voor de snelle en goede service. In minder dan 3 uur 4 visums geregeld en als email ontvangen. Ook is visumland goedkoper dan de anderen. Super!! Marina Y.- 18 juni 2015

Erg bedankt voor de goeie service. Binnen 24 uur had ik de visums (4!) in mijn mailbox. En goedkoper dan de gemiddelde visumaanvragen. Marieke B.- 18 juni 2015

De snelle en makkelijke wijze van aanvragen en ontvangen van de visa via Visumland was top. Nu met een gerust hart aftellen voor de vakantie. Tamara K.- 17 juni 2015

Ik ben uiterst tevreden over de snelheid waarmee mijn visum binnen was en de lage prijs die ik hiervoor heb betaald. Topservice! Merel R.- 16 juni 2015

Visumland is makkelijk, snel en goedkoop. Wij zijn tevreden! Lorena V.- 16 juni 2015

Bedankt voor de snelle service. Direct een melding als er iets niet klopt. En daarna alles binnen 1 uur geregeld. Kees van E.- 15 juni 2015

Ik ben heel tevreden over de vlotte afhandeling van mijn visumaanvraag voor 4 personen voor de VS. Op zondag aangevraagd en nog dezelfde dag afgehandeld. Volgende keer regel ik mijn visum weer via Visumland. Ilonka V.- 15 juni 2015

Hartelijk dank voor de super snelle afwerking. Een half uur geleden gebeld dat we vergeten zijn om een visum te regelen. Binnen een half uur kregen we onze visums per mail toegestuurd. Klasse! Wilma M.- 15 juni 2015

Prima en vooral snelle service. Bovendien is de prijs voor een visum zeer schappelijk en relatief goedkoop tov andere aanbieders. Conclusie: aanbeveling waard. Maurice B.- 15 juni 2015

Bedankt voor de goede service. Heel attent om mij er op te attenderen dat ik vergeten was om de aankomst datum in te vullen. Helemaal toppie! Rob Z.- 14 juni 2015

Super ik heb ze uitgeprint en gaan nu de dagen tellen tot dat we op vakantie gaan: Echt super snel de visums binnen. Toppie. Manon de v.- 14 juni 2015

Heel vlot na betaling via Ideal de visa in mijn mailbox. Top! Karin S.- 14 juni 2015

Wat een snelle service! Binnen een paar uur de visums binnen en fijn dat je via iDEAL kunt betalen, helemaal super! Jan en Angela L.- 14 juni 2015

Hartelijk dank voor het snelle handelen. Zoe de W.- 13 juni 2015

Zeer tevreden makkelijk en snel geregeld super. Christiaan G.- 13 juni 2015

Super bedankt voor de super snelle service!! Hanane T.- 12 juni 2015

Super service! Visumland had opgemerkt dat er een fout stond in de geldigheidsduur van het paspoort. Hierover meteen gemaild en binnen een half uur de visums binnen! Top! Britt de G.- 12 juni 2015

Wij danken u voor de zeer snelle en efficiente behandeling/afhandeling van onze visa aanvraag voor Turkije bij Visumland. Onze complimenten voor uw goede service en nogmaals voor de efficiente werkwijze. Fam. S.L. P.- 11 juni 2015

Hartelijk dank voor de snelle actie, heb de 2 visa forms binnen, en niet te vergeten de zeer scherpe prijs t.o.v. van andere aanbieders! Ton van der K.- 10 juni 2015

Gaarne ben ik bereid mijn zeer goede ervaring met Visumland op schrift te stellen. De afhandeling van mijn aanvragen was uitermate snel en probleemloos. Ik zal mij in de toekomst bij reizen waar een visum nodig is zeker weer tot u wenden. Ben M.- 10 juni 2015

Visa aangevraagd voor 4 personen, na een half uur visa ontvangen via mail, echter een visum was niet correct Kelly heeft dit direct opgelost en een nieuwe gemaild. SUPER communicatie, en een WARME douche, TOP!!! Henri H.- 10 juni 2015

Nou Kelly, via het net aan jouw bedrijf gekomen. Het aanvragen verliep heel vlot en nu, nog geen half uur later de visa al in e vorm binnen. Grote klasse. Piet H.- 9 juni 2015

Overzichtelijke en duidelijke site met zeer snelle levering,ik had mijn visum binnen een half uur in mijn mailbox!! Super!! Deniz B.- 9 juni 2015

Supersnelle reactie en ook de beste prijs. Trudie van der H.- 7 juni 2015

Dit is de eerste keer dat ik online een visum aanvraag. zaterdag avond 21.50 aangevraagd en heb dezelfde dag mijn visum ontvangen super snelle service ik ben zeer tevreden. Bedankt. Ceren C.- 6 juni 2015

Visumland is helemaal top!!! Snel betrouwbaar en makkelijk geregeld. Hans en Bianca W.- 6 juni 2015

Bedankt voor de snelle levering van de visa. Voortaan koop ik hem hier. Monique W.- 5 juni 2015

Wat een snelle service 11 uur 4 stuks besteld een uur later al in huis. Echt een aanrader volgende keer gewoon weer bestellen bij visumland.nl. Toooooopie. Adrie S.- 4 juni 2015

WAUW dat is snel!!! Helemaal blij ermee!! ^_^ Yasmien K.- 3 juni 2015

Om acht uur s morgens aangevraagd, onmiddellijk 18,99 euro overgemaakt, om tien uur vijftien al bericht met de papieren erbij dat ik welkom ben in de United States of America, fantastisch! Tani G.- 3 juni 2015

Een paar dagen voordat wij kort geleden voor een vakantie naar Turkije afreisden heb ik visa aangevraagd bij Visumland. Direct na de aanvraag kreeg ik een mailtje van mevrouw Hendrikse. Volgens haar had ik een fout gemaakt bij het invullen van de geldigheidsduur van mijn paspoort. Dat was oplettend en attent van haar, want nadat ik het had gecontroleerd, bleek het inderdaad te kloppen. Ik gaf haar de juiste data door en binnen twee uur ontving ik de visa per e-mail. Is dat een vlotte en betrouwbare service of niet? En de volgende keer natuurlijk weer gewoon naar Visumland. Job P.- 3 juni 2015

Dat was snel! Ik ben onder de indruk. En vooral omdat ik twee aanvragen heb ingediend, 1 voor het gezin en 1 apart voor onze oudste zoon, die later komt en eerder weggaat. En ik ontvang binnen een uur alle vijf de visa in 1 mail. Dan denk ik: daar zit iemand op te letten! Dank. Kika N.- 2 juni 2015


Ervaringen oktober t/m december 2015
Ervaringen september 2015
Ervaringen augustus 2015
Ervaringen juli 2015
Ervaringen juni 2015
Ervaringen mei 2015
Ervaringen t/m april 2015