Ervaringen mei 2015 | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews van onze klanten van mei 2015.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we tot nu toe hebben ontvangen:


Lees nieuwste ervaringen →


Bedankt voor de snelle levering van onze visums!! Wij zijn hier erg blij mee!! Familie K.- 30 mei 2015

Vriendelijk bedankt voor uw advies, en de snelle afhandeling, echt TOP geregeld bedankt. Pieter Z.- 30 mei 2015

Mijn complimenten ik had niet verwacht dat ik mijn visum zo snel al binnen zou hebben. Super service echt een aanrader toppie! Jessica S.- 29 mei 2015

Wat een snelle service mijn complimenten. Ik kan deze website zeker aan iedereen aanbevelen. Bij andere websites vragen ze meer voor het E-Visum. Joop A.- 28 mei 2015

Wauw 2 visums op m'n mail, zeer snel na betaling! Ik dacht eerst dat het uren of misschien wel dagen zou duren. Ben echt tevreden! Zeker aan te raden voor reizigers die Last Minute een reis hebben geboekt! Eenvoudig en snel! Dankjewel Kelly! Fatima B.- 27 mei 2015

De snelheid overtreft mijn verwachtingen, en voor een heel reele prijs. Ook kreeg ik de mogelijkheid om mijn vier ESTA-aanvragen in 1 betaling te doen, wat natuurlijk heel prettig is. Kortom: prima service! Barbara S.- 27 mei 2015

Mijn ervaring met Visumland kan ik niet anders omschrijven als heel goed. Naar het invullen van de gegevens en verzonden naar u krijg ik op tweede pinksterdag een mail terug met daar in dat het paspoort niet lang genoeg geldig was voor een visum. Door u snelle reactie had ik nu nog gelukkig wat tijd om een nieuwe te halen omdat er nog maar vier dagen tussen het vertrek zat. De nieuwe gegevens door gemaild een uur later het visum per mail top. Bij de volgende vakantie kom ik zeker bij u terug voor een visum. Ron van T.- 27 mei 2015

Bedankt voor de zeer snelle afhandeling. Binnen een half uur visums binnen. Vorig jaar via een andere site echt 24 uur moeten wachten. Wij gaan je aanbevelen bij anderen. Tot de volgende keer. Daniel van den A.- 26 mei 2015

Heel erg bedankt voor de snelle service, nooit mee te maken gehad. Niet verwacht, maar na paar uur had ik het (ESTA) binnen. Emina H.- 26 mei 2015

Het is snel geregeld met het visum toppie, kunnen sommige websites voorbeeld aan nemen. Bedankt! Dick ten H.- 26 mei 2015

Compliment voor de afhandeling van de visa. Attent gereageerd op de foutjes die ik had gemaakt bij het invoeren van de noodzakelijke gegevens. Henk H.- 25 mei 2015

Super goede service.Had verkeerde document nr doorgegeven,kreeg meteen een mailtje dat het niet klopte! Gewoon uw visums hier bestellen! Zeker vertrouwd . Yvonne R.- 24 mei 2015

Hartelijk dank voor de snelle service. Binnen enkele uren heb ik mijn visum ontvangen! Ik zal in mijn omgeving zeker mijn ervaring met Visumland delen. Lillian S.- 24 mei 2015

Goede morgen, hartelijk bedankt voor de snelle en perfecte afhandeling. Familie N.- 23 mei 2015

Hartelijk dank voor de snelle uitvoering. Ik ben zeer tevreden over de service van uw dienst, daar ik zelf fouten gemaakt had in de registratie heeft u mij daar per mail over verwittigd en het probleem opgelost. Ik heb ook met uw dienst getelefoneerd en ook daar stond men mij zeer vriendelijk te woord en werden mijn problemen op vakkundig gebied opgelost. Blijf zo verder werken en een proficiat voor VISUMLAND. Luc De W.- 23 mei 2015

Bedankt voor de SUPER snelle verwerking van mijn visum, perfecte service voor een kleine prijs! Marlou L.- 23 mei 2015

BEDANKT, super snel. Tip voor andere aanvragers, een paspoortnummer heeft nooit de letter O, is altijd cijfer 0 was aan het rommelen ivm nieuw paspoort, via google erachter gekomen dat de letter niet bestaat in paspoortnummer. 1ste = altijd een letter, laatste altijd een cijfer, rest is altijd een willekeur. Marianne P.- 22 mei 2015

Met dank voor de makkelijke, zeer snelle en nette afhandeling. Inge V.- 21 mei 2015

Ontzettend bedankt voor de persoonlijke en zeer snelle hulp! Door jullie adequate reactie konden wij met de spoedprocedure een nieuw paspoort aanvragen en werd het visum binnen een uur door visumland.nl aan ons per mail verstrekt. Jose van R.- 21 mei 2015

Super snel geregeld, had binnen een half uur mijn visum binnen. Mirella T.- 21 mei 2015

Dit is werkelijk heel erg mooi. Binnen twee uur de visa binnen. Dit ga ik zeker delen in mijn netwerk. Heel erg bedankt!! Bertus R.- 20 mei 2015

Top geregeld binnen een uur en ik zag er zo tegen op! En goedkoopste met ideal. Anja S.- 20 mei 2015

Bedankt, gemakkelijk en ontzettend snel geregeld en dat alles na 10 uur savonds. Alleen jammer dat ik als houder van een australisch passport doch woonachtig in nederland 3 keer de normale tarief moet betalen. Jack J.- 19 mei 2015

Snelle service, binnen 2 uur de visums binnen via de mail en gewoon makkelijk in het Nederlands in te vullen. Het scheelt sowieso 2,50 pp met andere sites en met ideal te betalen. Aanrader dus! Renske S.- 19 mei 2015

Zeer tevreden, snelle service binnen 1 uur na aanvraag al binnen in de mailbox. Irma K.- 19 mei 2015

Super snel en eenvoudig geregeld, heb de visa binnen! Bedankt! Gerry de G.- 19 mei 2015

Dank voor uw snelle service, het ziet er zeer verzorgd uit. Ik zal uw site bij anderen aanbevelen. Irene A.- 18 mei 2015

Beste Kelly, wat een superservice, binnen 1 uur!!! de visums al in mijn mailbox! TOPPIE! Tiny - 18 mei 2015

Jullie komen de afspraken na. Binnen 2 uur had ik mijn Visum via mail binnen gekregen en ook nog goedkoop. Ga zo door. Super. Jan C. - 17 mei 2015

We kunnen niet anders zeggen dan super snel afgehandeld. Familie van der D. - 17 mei 2015

Ben niet in het bezit van creditcard dus de optie iDeal was voor mij een reden om de ESTA aan te vragen via Visumland.nl. Makkelijke aanvraagprocedure en binnen het uur de goedgekeurde documenten in de mail. Superservice en direct doorgezet naar rest van de ploeg! Mark van der H. - 15 mei 2015

Dank je wel voor de supersnelle service :). Leslie de R. - 15 mei 2015

Makkelijke Site en perfecte afhandeling. Jan S. - 13 mei 2015

Bedankt voor de snelle service. Zal de site zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden. Ton M. - 11 mei 2015

Hartelijk dank voor de snelle service. Dat kunt u wat mij betreft ook melden op uw site, klantvriendelijk en vlotte service, top! Marloes R. - 11 mei 2015

De aanvraag voor onze visa zijn super snel afgehandeld. Helemaal zoals op site is vermeld. Dus niets dan lof. Mag ook wel vermeld worden dat Visumland misschien wel de goedkoopste aanbieder is. De ANWB zou er goed aan doen deze aanbieder ook op haar site te vermelden ipv aanbieder die 35 euro per visum vraagt. Willem K. - 11 mei 2015

Goede morgen Kelly, het was even zoeken maar gelukkig vond ik een eenvoudige manier om 2 visums aan te vragen. Ik ben er blij mee dat ze al zo snel in mijn bezit zijn. Hartelijk dank. Lenie M. - 11 mei 2015

Onze ervaringen zijn alleen maar positief. Een snelle afhandeling door u. Direct per mail thuis gestuurd en een zeer snelle toezending per post (de dag er na). Voor ons, in verband met drukte thuis en op het werk, een prima manier om het uit te kunnen besteden. Truus H. en Peter K. - 9 mei 2015

Hierbij dus een bedankje voor het snelle regelen van me visum. Deze site vond ik met surfen op internet. Ik heb dus een visum nodig en via het reisbureau kreeg ik een tip voor een site waar je alleen met een creditcard kon betalen. Die heb ik dus niet en de site was in het Engels, ook een struikelblok voor mij. Dus dacht deze doen, en mag wel zeggen super zoals U werkt. Ik vergat wat in te vullen en kreeg van u de kans om die gegevens alsnog te mailen. Niet elke site werkt zo. Dus hartelijk dank hiervoor. Inmiddels heb ik de site aan vrienden doorgegeven die ook naar Turkije gaan. Ik zal wat reclame voor de site maken. Joke de B. - 9 mei 2015

Ongelofelijk zo snel en goedkoop vr dank. vorig jaar veel duurder uit via een andere site. Tot volgend jaar. Willy P. - 7 mei 2015

Zeer bedankt voor de snelle service. Is echt een aanrader! Tot de volgende keer. Gerard B. - 6 mei 2015

Ben erg blij met de snelle service! Dat alles goed geregeld is is toch weer een zorg minder. En betalen via iDEAL is een dikke plus. Zeer tevreden dus tot de volgende keer :D Robert A. - 5 mei 2015

Ik vind de service en de snelle manier van afhandelen uitstekend, ook de prijs is lager dan bij ander organisaties. Al met al ben ik zeer tevreden. Arend M. - 5 mei 2015

Hartstikke bedankt voor de snelle en betrouwbare service. Ik zal zeker uw site delen op de media. Grace K. - 4 mei 2015

Dank u wel voor de snelle af handeling volgende keer ziet u ons weer bij u terug. Leo J. - 3 mei 2015


Ervaringen oktober t/m december 2015
Ervaringen september 2015
Ervaringen augustus 2015
Ervaringen juli 2015
Ervaringen juni 2015
Ervaringen mei 2015
Ervaringen t/m april 2015