Ervaringen | Visumland

Lees hier de ervaringen en reviews die onze klanten naar ons gemaild hebben.

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, krijgt u via de e-mail uw visum of uw ESTA. We vragen u dan ook om uw ervaring naar ons te mailen. Hieronder leest u de reacties die we tot nu toe hebben ontvangen:


het gaat wel erg snel bij jullie. en alles netjes geregeld een pluim en een 10 b.v.d Leo - 20 februari 2018

Wat een snelle reactie en afhandeling. Bedankt en toppie👍. Attie - 19 februari 2018

Hallo ik ben zeer tevreden over mijn afhandeling van visum land ik raad het iedereen aan hier een visum / esta aan te vragen Brian - 16 februari 2018

Wat een snelle afhandeling. Toppie 👍. Heel hartelijk bedankt. Stella - 14 februari 2018

Hierbij mijn feedback: Zeer snelle afhandeling en bovendien erg klantvriendelijk! Mocht je iets zijn vergeten, dan krijg je een vriendelijk mailtje terug met de vraag of je een en ander zou willen aanvullen/regelen. Daarna wordt je aanvraag alsnog zeer snel geregeld. Malika - 14 februari 2018

Snel je ESTA geregeld, zelfs op zondagavond! Prima service. Rogier - 11 februari 2018

Bedankt voor de goede service! Pascal - 11 februari 2018

Dank u voor deze razendsnelle afhandeling. Verbaast mij zelfs dat het zo snel kan. Frank - 6 februari 2018

Binnen 24 uur de Esta binnen zoals Visumland belooft. Een aanrader voor elke vakantieganger naar de Verenigde Staten !!! Formulier snel en makkelijk in te vullen en als iets niet correct is ingevuld een mailtje van Visumland om aanpassing te mogen doen. Chapeau ik ben zeer tevreden en zal, wanneer nodig, graag van hun diensten gebruik blijven maken. Hedy - 4 februari 2018

Met visumland is het altijd super goed geregeld. Ik heb in de avond gemailed omdat ik vrij snel een ESTA moest aanvragen, gezien mijn vorige verlopen was. Ook had ik enkele vragen over punten die mij niet duidelijk waren. Zij reageerden super snel, en de volgende dag was het al geregeld. Absoluut een aanrader voor iedereen die een Esta wil aanvragen, totale ontzorging! Abdelwahed- 3 februari 2018

Hartelijk dank voor de snelle levering van de 4 aangevraagde esta s. Top gedaan. Vinay - 2 februari 2018

Bedankt voor je mail en voor de nodige aanpassing! Mijn ervaring op de site was makkelijk en snel geregeld, top! Daan - 25 januari 2018

Mijn ervaring is positief, goede communicatie en een snelle verwerking. Bedankt! Stephane - 25 januari 2018

Bedankt voor de zeer snelle correcte afhandeling van de aanvraag. Ook toen ik je belde met een vraag, kreeg ik meteen contact en een antwoord, bedankt! Ga zeker opnieuw gebruik maken van jouw diensten. Christa - 25 januari 2018

Dankjewel voor deze supersnelle handeling! Heeeel erg veel dank! Beatrijs - 15 januari 2018

Vandaag via Visumland de Estas aangevraagd voor mijn echtgenote en zoon, ging supersnel, duidelijke vragenlijst en de digitale versie kwam een paar uur later al binnen.....Ik geef ze een 10 !! Bob - 7 januari 2018

Doordat ik wat laat was met de aanvraag voor mijn ESTA (3 dagen voor mijn reis) was ik er wat gestresst over. Ondanks dat ik de aanvraag op 2e kerstdag deed had ik mijn ESTA binnen 24 uur in mijn mailbox. Complimenten voor visumland, de kleinigheid die je extra betaald is het het zeker omdat je aanvraag snel en goed afgehandeld wordt! Volgende x zeker weer! Julia - 27 december 2017

Bedankt voor de zeer snelle afhandeling. Cobie - 23 december 2017

Betreft de Esta is het allemaal goed geregeld via jullie website. Nog bedankt. Els - 18 december 2017

Wow... Ik werd binnen een kwartier geinformeerd dat mijn aanvraag kleine fouten had en of ik die per mail kon corrigeren nadat gedaan te hebben heb ik in No Time mn ESTA ontvangen de zelfde dag nog zeker een aanrader! Rachid - 27 november 2017

Duidelijke en overzichtelijke vragenlijst. Hele snelle service, binnen 24 uur had ik de Esta in mijn mailbox! Ik had iets niet helemaal juist ingevuld en heb toen gelijk gemaild, binnen no-time reactie en ze hebben dit voor mij aangepast. Echt heel fijn en kan het zeker aanbevelen! Dorothee - 27 november 2017

Voor het derde jaar een visum bij u aangevraagd en wederom was het visum weer snel binnen. We hopen nog lang van uw dienst gebruik te kunnen maken en adviseren om zeker bij u het visum aan te vragen. Afhandeling is snel en zeer correct. Nogmaals dank. Noortje - 27 november 2017

De service was top, en ik kreeg mijn ESTA binnen 24u binnen! Bedankt! Joep - 20 november 2017

Bedankt voor de snelle afhandeling. Echt een aanrader! Maarten - 20 november 2017

Super bedankt voor uw snelle reactie! Ik ben heel tevreden! Snel en fijne reactie terug gehad! Elmi - 15 november 2017

Wauw wat ontzettend snel! Heel erg bedankt! Ik ga zeker een review achterlaten. Dank je wel voor de service! Eva - 14 november 2017

De snelste manier om je ESTA formulier te regelen zonder de andere 100 vragen. Ron - 13 november 2017

Dank voor de zeer snelle afhandeling. TOP! Ik zal jullie aanraden bij andere reizigers. Remco - 2 november 2017

Wat ben ik tevreden over jullie service, ik heb de visums binnen 24 uur binnen gekregen. Alles op jullie website is duidelijk en de visum is heel makkelijk aan te vragen. De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van visumland.nl. Bedankt voor uw super service! Steven - 30 oktober 2017

Mijn ervaring met visumland ......super positief. Foutje erin maar ze hebben dit mij laten weten en daarbij alles opgelost en binnen 24 uur was het papiertje binnen. Doe zo verder. Steven - 26 oktober 2017

Bedankt voor uw snelle behandeling voor mijn visumaanvraag naar Turkije. Tot de volgende keer. Alvast groetjes uit Turkije. Mehmet - 25 oktober 2017

Voor de 2e keer bij Visumland onze Visa geregeld voor een bezoek aan Turkije. Binnen 24 uur was alles al via de mail ontvangen. Zeer snelle levering en ook een volgende keer gaan wij weer de aanvraag doen bij Visumland. Helemaal TOP! Alain - 18 oktober 2017

Beste medewerkers, bedankt voor de supersnelle service, geen gehannes met creditcards die ik niet gebruik of speciale bankpasjes. Top! Juul - 13 oktober 2017

Dank voor de vlotte verwerking, binnen 24 uur, superfijn. En het foutje genoteerd door mijzelf werd direct door jullie hersteld, waarvoor dank. Jeroen - 13 oktober 2017

Mijn ervaring met VisumLand was zeer vloeiend en soepel. Ik kreeg al snel contact bij fouten en ze werden flot en snel afgewerkt. Daarnaast kreeg ik mijn visum al sneller dan verwacht. Ik raad het zeer aan voor de mensen die snel En goedkoop opzoek zijn naar een visum! Lmar - 11 oktober 2017

Hartelijk dank voor de snelle en correcte service , ook de extra tips die u vermeld zijn prettig. Tot een volgende keer. Betty - 6 oktober 2017

Super bedankt voor de snelle service. Janine - 6 oktober 2017

Hartelijk dank voor de snelle service. In de toekomst zal ik jullie site zeker opnieuw benaderen voor het aanvragen van een visum. Jolanda - 6 oktober 2017

Geweldige snelle service, gemakkelijk en nog goedkoper ook. Gaan we zeker vaker gebruik van maken. Janny - 5 oktober 2017

Super snel ons visum in de mailbox. En ook nog net even leuker geprijsd. Lisette - 5 oktober 2017

Perfecte sevice en sneller kan het niet. Peter - 5 oktober 2017

Heel tevreden over aanvraag visa. Heel snel geregeld. Top. Alida - 28 september 2017

Snel geregeld en alert. Volgende keer weer via visumland. Jolanda - 26 september 2017

Snel goed en niet zo duur Hans - 26 september 2017

Bedankt voor de snelle service. Ik zal reclame voor jullie maken. Jolanda - 19 september 2017

We hebben nog nooit op deze manier ons visum geregeld, dus toch enige twijfel van onze kant. Maar wat een snelle service ! Bedankt. ria - 16 september 2017

Voor de eerste keer besteld via deze site, heel eenvoudig om te doen en super snel de visums gekregen. Mochten we nog een keer visums nodig zijn dan weet ik waar ik ze moet bestellen. Silvia - 13 september 2017

Graag zou ik een referentie willen doorgeven op u vraag over het verwerken van het visum voor Turkije. Uitstekende service en zeer duidelijke aangegeven hoe je het moet invullen. Visumland adviseer ik zeker bij vrienden van mij die ook naar Turkije op vakantie gaan. Ook een snelle bevestiging per email van de visa is uitstekend!! Gerwin - 11 september 2017

Goede service visum besteld en de volgende dag al in huis. Johanna - 7 september 2017

Service is super, binnen 24 uur waren de visums compleet. Ik had bij het aanvragen van de visum van mijn zoontje een foutje gemaakt wat visiumland keurig had opgemerkt en snel hebben afgehandeld. Ook scheelt het in de kosten als je meerdere visums nodig hebt. Volgende keer vraag ik weer via visumland aan.. Halime - 6 september 2017

Voor de tweede maal nu visum voor Turkije aangevraagd. Ook deze keer weer snel en goed geregeld. Volgende keer maken wij hier zeker weer gebruik van. Siebe Jan - 3 september 2017

Een beetje laat, maar beter laat dan nooit. Hartstikke bedankt voor de super snelle service en het correct aanpassen van de gegevens. wij zijn hier heel blij mee, wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen!! Antoinette & Bas - 2 september 2017

We zijn heel fijn geholpen binnen 24 uur was alles rond bedankt daarvoor. Leo - 2 september 2017

Nooit eerder ESTA aangevraagd. In tegenstelling tot andere aanbieders vermeldt visumland handige opmerkingen bij de in te vullen gegevens. Vervolgens dezelfde avond verwerkt en reistoestemming binnen. Top! Ook qua prijsstelling geniet visumland de voorkeur. Visumland is van harte aan te bevelen. Stella - 1 september 2017

In een woord geweldig aangezien wij er familie hebben wonen zullen wij en de andere familieleden er zeker meer gebruik van maken. Marianne - 1 september 2017

Super tevreden over jullie snelle reactie, alles goed gegaan in Turkije. Nardie - 30 augustus 2017

Hartelijk voor de correcte afhandeling bij onze visum aanvraag. Uw oplettendheid bij het invullen van de juiste gegevens werd door ons gewaardeerd. Een dikke pluim waard. Liesbeth - 29 augustus 2017

Bedankt voor de snelle verwerking van mijn visum. En natuurlijk voor de controle waaruit bleek dat ik de geldigheidsduur van mij ID kaart niet had ingevuld. Chapeau en tot de volgende keer! Ton - 29 augustus 2017

Heel hartelijk bedankt voor de zeer snelle service! Dankzij uw oplettendheid is er een fout in het visum voorkomen. Mocht ik weer een visum nodig hebben, bestel ik deze weer bij Visumland.nl. Nicole - 28 augustus 2017

Hartelijk dank voor de supersnelle actie en reactie. Elyane - 27 augustus 2017

Het visum aanvragen via Visumland was in no time gedaan. Goede, heldere website, goedkoop tarief en supersnelle correcte afhandeling. Vanochtend aangevraagd en binnen 24 uur stond het visum al op de mail. Top! Carin - 26 augustus 2017

Alweer voor de 4de keer onze visums bij jullie besteld. Nadat ik zelf een fout documentnummer had ingevuld(cijfer teveel) kreeg ik van jullie een mail of ik hier even naar wilde kijken en het goede nummer wilde mailen voordat jullie de visums aan gingen vragen. Dus weer een dikke 10 voor jullie service!!!!! Jolanda - 25 augustus 2017

Geweldig fijne en snelle service! Visa binnen 24 uur in bezit voor de beste prijs! Hartelijk bedankt Lucinda en Antoin - 24 augustus 2017

Hartelijk bedankt voor de manier waarmee je ons geholpen hebt met het aanvragen van een Visum. Ook omdat je zo attent was om ons erop te wijzen dat het paspoort 150 dagen geldig moest zijn om een visum aan te vragen Bedankt daarvoor. Wij hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van je diensten en dat is ons prima bevallen. Ik zou dan ook iedereen die naar Turkije reist jullie aan bevelen. Nogmaals bedankt voor de snelle levering van onze visums. Corry - 24 augustus 2017

Hartelijk dank voor het sturen van de Visums. Snelle en fijne service!! Marina - 22 augustus 2017

Hartelijk bedankt voor de snelle afhandeling. Dat wordt volgende keer zeker weten weer via jullie mijn visum regelen!! Adriana - 19 augustus 2017

Super snel geregeld. Absolute aanrader. Bedankt! Eliza - 19 augustus 2017

Hartelijk bedankt voor het snelle afhandelen van de visums voor Turkije. Mieke - 18 augustus 2017

Bedankt voor de zeer snelle afhandeling. Zo snel had ik niet verwacht. Super. Louis - 17 augustus 2017

Goede duidelijke website met een redelijke prijs. Mijn aanvraag snel gekregen per mail. Verder ook nog de mogelijk om het document per post te ontvangen. Super snel en handig! Elwyn - 17 augustus 2017

Hartelijk dank voor deze snelle reactie! In deze mail zou ik graag willen vertellen dat ik zeer tevreden met zo'n snelle afhandeling van mijn aanvraag betreft visa. Heel snel en heel makkelijk!! Olja - 17 augustus 2017

Bedankt voor de supersnelle service! De bestelling had ik dinsdagavond om 22.00u gedaan en binnen 24 uur had ik de 3 bestelde visums binnen. Top!! Margriet - 17 augustus 2017

Duidelijke aanvraag. Snelle service. Binnen 24 uur de visa. Hermanus - 16 augustus 2017

Wat een service! Ontzettend bedankt! Kim - 16 augustus 2017

Erg last minute uitgevonden dat een ESTA nodig is voor de Verenigde Staten als tussenstation. Via Visumland dit nog op tijd kunnen regelen voor onze vlucht de volgende dag. We kunnen op vakantie! Ties - 16 augustus 2017

Wij zijn heel tevreden over de wijze van aanvraag en de spoedige afhandeling. Net als vorig jaar. Dikke pluim! Klaas - 15 augustus 2017

Wat een goede snelle service! Op zondagochtend visums aangevraagd en binnen 24 al ontvangen! Suzann - 13 augustus 2017

koop al jaren mijn visum via visumland voor mijzelf mijn vrouw nu ook gedaan voor familie goede service zou het iedereen aanraden Polly - 10 augustus 2017

Bedankt voor jullie snelle service. Jullie doen het voor een goede prijs en zijn snel, dat is ideaal en ik zal bij het verlengen van mijn paspoort graag weer gebruik maken van jullie service. Roland - 9 augustus 2017

Wat een topservice doet wat ze beloofd. Wij hadden binnen 24 uur na betaling de visums binnen. Ben netjes gebeld omdat ik een fout had gemaakt. Mark - 9 augustus 2017

Dank voor de supersnelle service!!! Frank - 7 augustus 2017

Hartstikke bedankt. En heel erg fijn dat u de fout ontdekt heeft! Kim - 4 augustus 2017

Dankjewel voor de service! Ik vind het fijn zo goed geholpen te worden, een visum vraag je niet dagelijks aan. Dankzij Kelly is het toch goed gekomen! Dankjewel. Wendy - 4 augustus 2017

Voor onze vakantie 2017 naar Turkije wilde wij graag goed voorbereid zijn. Na wat zoeken op internet kwamen wij er achter dat een visum nu ook online aangeschaft kan worden. Door wat prijzen te vergelijken kwamen wij uit bij Visumland. Twee visums besteld... binnen 24 uur een mailtje met 1 visum, en een geschreven mailtje dat het 2e visum niet zou hoeven omdat mijn partner een Italiaanse ID heeft. Het geld wat ik al had overgemaakt voor het 2e visum is netjes teruggeboekt. Super bedankt Visumland! Lea - 2 augustus 2017

Bedankt voor de vlotte en correcte afhandeling van onze visum aanvragen. Groet en tot een volgende keer. Jan en Aukje - 1 augustus 2017

Dit is mijn tweede keer dat ik de visums naar Turkije bij jullie aanvraag. Ik ben zeer tevreden over jullie snelle service, binnen 24 uur de visums al binnen via de e-mail. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Jullie zijn top! Döne - 29 juli 2017

Avonds laat visums aangevraagd bij visumland en binnen 24 uur had ik ze al per mail binnen! Een snelle en goede levering! En goedkoper! Bedankt visumland! Rosemary - 29 juli 2017

Wauw jullie zijn echt geweldig en zo snel! Dit is al de tweede keer dat ik het bij jullie aanvraag. Vorige keer had ik een fout gemaakt met mijn documentnummer dit moest een 0 zijn inplaats van een o, maar gelukkig hadden jullie het verbeterd en hoefde ik hier niks voor te betalen nog bedankt! En tot volgend jaar weer! Sandra - 28 juli 2017

Voorheen bij andere website mijn visum aangevraagd voor Turkije. Via een collega ben ik bij Visumland terecht. Gisteravond bestelt en vanmorgen hebi k hem al. Ik zou iedereen aanbevelen om bij Visumland visum aan te vragen! Ronald - 27 juli 2017

Dit is mijn tweede jaar op rij dat ik mijn visums hier regel. Ik ben super te vrede met de super snelle en goede service. Binnen 1 dag de visums al in huis. Ik kan iedereen jullie aanraden. Johan - 27 juli 2017

Ik vraag al 3 jaar de visum voor turkije aan bij visumland. je doet wat je belooft en de visum is er altijd snel. Ik ben tevreden met de service en de prijs. Jou aanbevelen doe ik al bij al mijn vrienden en familieleden. Dilek - 27 juli 2017

Dank voor de vlotte service en bovendien uw oplettendheid. Ik ga zeker ergens een review achterlaten en uw positief bij andere aanbevelen. Dank voor de goede zorgen. Roger - 27 juli 2017

Een zeer snelle service, geen behoefte aan credietcard, vriendelijke personeel. Shokoufeh - 26 juli 2017

Het aanvragen en invullen van de gegevens ging erg makkelijk. Ook de prijs is goed, sommige sites vragen meer geld. Ook zijn de visums snel binnen via de mail. Ik ben dus zeer tevreden. Marieke - 23 juli 2017

Zeer alert over kleine details die niet klopten over de aanvraag van mijn ESTA. Via mailcontact heb ik mijn esta erg snel ontvangen zonder enige problemen. Super fijn! Maggy - 22 juli 2017

Perfect geregeld snel alles per mail binnen en nog wat goedkoper ook dan de rest. Ben er blij mee. Bedankt. Okke - 21 juli 2017

Hartelijk bedankt voor de visa voor Turkije, en wat snel! Ik ben erg tevreden en koop ze de volgende keer zeker weer bij jullie! Linda - 20 juli 2017

Makkelijk en snel aan vragen online en dan nog binnen een paar uur geleverd. Top!!! Brigit - 19 juli 2017

Bedankt voor de zeer snelle afwikkeling. Ik zou je direct aan een ander aanbevelen. Zuhail - 19 juli 2017

Bedankt voor de bevestiging en de verwerking. Ik vond de informatie op jullie site duidelijk en het aanvraagformulier was ook duidelijk. Ik ga daarom nu voor de rest van mijn gezinsleden een ESTA via jullie site aanvragen. Tareq - 18 juli 2017

Mijn ervaring met visumland is prima, al een aantal keren besteld. Makkelijk invullen, betalen met i-deal mogelijk, opsturen en razendsnel de visa in de mail. Topservice. Koene - 18 juli 2017

Bedankt voor de zeer snelle reactie en aanpassing van de geldigheidsdata van de kinderen ! Wim en Eveline - 14 juli 2017

Dankjewel voor je snelle afhandeling van mijn visum naar Amerika via visumland en je hulp bij snelle corrigeren van fouten in mijn aanvraag. Ik ga jullie zeker aanraden aan mijn vrienden die visum naar Amerika willen aanvragen. Jullie zijn zeker een goede alternatief zeker voor mensen die geen creditcard hebben. Nogmaals bedankt. Sasa - 13 juli 2017

Ik ben zeer tevreden over de snelle service ook alert op fouten top ben zeer tevreden. Grietsje - 13 juli 2017

Bedankt voor je mail , en de snelle service. Als ik weer visums nodig hebt , bestel ik ze bij Visumland. Bert - 12 juli 2017

Hartelijk dank voor de snelle, goede en nette service. Cindy - 12 juli 2017

Dank voor de snelle levering vd visa. Keurig geregeld. Bianca - 12 juli 2017

Superbedankt voor de snelle reactie, service en afhandeling. Erg fijn dat ik niet dagenlang hoef te wachten op een antwoord. Ik zal visumland iedereen wel aanraden! Zahra - 11 juli 2017

Graag wil ik mijn dank uitspreken voor het snel en correct afhandelen van visumaanvraag welke ik gedaan hebt voor mij zelf en mijn twee zonen. Ik vindt het geweldig dat u alert bent op fouten en een fout in mijn aanvraag (een o in plaats van een 0) heb gecorrigeerd. Hans - 10 juli 2017

Hartelijk dank voor uw snelle reactie. Ik ben erg tevreden dat het op deze snelle manier kan. En ook dat je via Ideal kan betalen. Het invullen van formulier was heel eenvoudig en je kan makkelijk meerdere personen toevoegen. Top service Visumland! Saadia - 8 juli 2017

wil even door geven dat alles perfect was. volgend jaar zal ik zeker weer bij jullie een visum laten maken nicole en joanna - 6 juli 2017

Geweldig hoe snel en vooral gemakkelijk je mijn visum geregeld hebt! Geen gedoe met kopie paspoort en opsturen, ontvangen en weer opsturen etc. En betalen via Ideal en niet met creditcard! (Want die heb ik niet). Yolande - 6 juli 2017

Wat een snelle service en volgens mij, de goedkoopste 21,90 per visum. Super. Manuela - 6 juli 2017

Hartelijk dank voor de snelle sevice. Koos - 5 juli 2017

Superbedankt voor de snelle service en afhandeling, echt helemaal top! Dezelfde dag na de aanvraag gedaan te hebben, heb ik de visums al binnen. Ik kan Visumland iedereen wel aanraden, zeer betrouwbaar en voordelig, geweldig! Nogmaals heel erg bedankt! Aicha - 3 juli 2017

Visumland was voor mij een openbaring. Het invullen, eenvoudig zonder poespas. Even was er telefonisch contact met Kelly en dat was heel prettig. Esta lag diezelfde dag nog op mijn mailmat. Ik raad het alle ouderen aan maar ook de jongelui. Hinke - 2 juli 2017

De formulieren op de site van visumland zijn makkelijk in te vullen, je voegt simpel een reiziger toe. Supersnel de visa op de mail. Top service!! Sandra - 1 juli 2017

Wat een snelheid en service heeft Visumland. Mijn complimenten voor de snelheid. Snel had ik mijn bestelde visum op de mail. Grote klasse. Artan - 30 juni 2017

Top service, snel geregeld aanrader!! Artan - 29 juni 2017

Mijn ervaring met Visumland is positief. Ik werd goed en vlot geholpen en alles verliep vlot! Zeker een aanrader. Lisa - 28 juni 2017

De service van Visumland is uitstekend. Het regelen van een Esta verklaring is zoiets wat je dan helemaal aan het eind nog even snel moet regelen. Dankzij Visumland gaat dat razendsnel. ik kan het iedereen aanraden. Goede reis allemaal! Norbert - 27 juni 2017

Klein foutje gemaakt in de aanvraag. Goed gezien door visumland. Gereageed door hun en via mail verkeer veranderd zeer snel visa in huis. Top. Ellen - 26 juni 2017

Helemaal top, snel en goed service! Chung Fai - 24 juni 2017

Ik wil u heel erg bedanken voor de hele snelle service!! Ik zou u en het bedrijf bij iedereen aanraden! Ik zou iets op jullie website zetten omdat ik geen Facebook heb. Top service. Mandy Ann - 22 juni 2017

Bedankt voor de snelle afhandeling. Zeer tevreden! Een aanrader! Annemarie - 20 juni 2017

Een supersnelle en prima service! Mochten we volgende keer weer een visum nodig hebben komen we hier zeker terug! Miranka - 14 juni 2017

Onze visum aanvraag snel en goed behandeld. 2 keer gecontroleerd en toch wat vergeten in te vullen. Werd netjes door jullie opgemerkt en ik kon het herstellen. Binnen 24 uur alle visums binnen. Rene - 13 juni 2017

Dank u wel voor de visums en het snel corrigeren van de aanvraag voor dhr. Huijbregts. Dat waardeer ik heel erg. Ellen - 13 juni 2017

Snel, snel de formulier ingevuld voor de visum naar Turkije en betalen. Meerdere fouten ingevuld, maar u heeft snel gecorrigeerd voor me, echt top. Heel erg bedankt. Suyun - 12 juni 2017

Dank voor het snelle visum! Snelle service. Inge - 11 juni 2017

Onze visa supersnel geleverd en dat voor een scherpe prijs. Dankjewel! Patricia - 6 juni 2017

Bij deze een zeer positief bericht voor U en de medwerkers van Visumland! Bedankt voor de snelle reacties! Wij zullen zeker deze positieve ervaring gaan delen. Bedankt voor alle moeite! Dorris - 5 juni 2017

Voor de 2de keer onze visums via deze website gekocht! Goede maar vooral snelle service en ook telefonisch word alles netjes afgehandeld en kan je met al je vragen terecht! De prijs ook harstikke netjes vergeleken met andere websites die er zo 25 euro voor vragen! We zijn weer erg tevreden! Familie Karthaus - 3 juni 2017

We hebben voor de 4e keer een visum aan gevraagd bij Visumland en net als de vorige keren is het weer super snel geregeld door Visumland. Dit scheelt een hoop stress en is in vergelijking met andere aanvraagsite's voor visa zeker goed en goedkoop te noemen. Karin - 2 juni 2017

Supersnelle service. Voor ons de eerste keer dat we via jullie site bestelden. Eenvoudig in te vullen,en vooral duidelijk. Wat mij veel stress bespaarde! Dikke mercie en zeker tot de volgende. Gwen - 31 mei 2017

Bedankt! Vorig jaar september ook de visums voor Turkije via visumland aangevraagd. Ook nu weer de visums heel snel ontvangen. Zal jullie zeker aanbevelen. Tot volgend jaar! Stefanie - 29 mei 2017

De service van Visumland heb ik als super ervaren. Goedkoop, je kunt met Ideal betalen en snel had ik mijn document al via mail binnen. Zal zeker Visumland aanraden, zodra ik iemand hoor praten over een Esta-formulier invullen. Tnx Visumland.nl voor de goede service. Mieke - 26 mei 2017

Bedankt voor het toesturen van de visa. Ik ben zeer tevreden over Visumland: snelle service, fijn om te kunnen betalen met i-deal en bedankt dat je mij erop gewezen hebt dat de documentnummers van Nederlandse reisdocumenten nooit een o bevatten. Bianca - 24 mei 2017

Super, bedankt voor de snelle hulp! Gerard en Laura - 24 mei 2017

Goede ervaring met Visumland, na de vragen gelezen te hebben die voor de visa nodig zijn, waren er voor mij toch wat vragen gerezen hoe ze te be antwoorden als Nederland die in Belgie woont. Om vervolgens op internet te lezen dat het foutief invullen kan leiden tot weigering en je vliegtickets dan voor niets betaald zijn is een stresserende gedachte. Gelukkig las ik toen over Visumland, alle vragen werden telefonisch correct beantwoord, snel kreeg ik de bevestiging voor de ESTA! Laura - 22 mei 2017

Bedankt voor de moeite en mijn letter wat ik fout had gedaan te verbeteren. Elwira - 22 mei 2017

Veel dank voor de snelle service en de adequate reactie op mijn vragen! Duidelijke site en vriendelijke benadering van aanvragers. Birgit - 17 mei 2017

Ik ben buitengewoon vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Had al vele pogingen gedaan om een ESTA te bemachtigen zonder resultaat. Met Kelly's persoonlijke hulp was ik binnen 24 uur in het bezit van dit noodzakelijke document. Aanvraag via Visumland van harte aanbevolen! Jeanne - 15 mei 2017

Dat is vlug! Bedankt hoor. William - 15 mei 2017

Hartelijk bedankt voor de super snelle service,de bijgevoegde tip en het toezenden van de 3 ESTA-verklaringen binnen 24 uur. Goed en goedkoop en daar houden we van!!! Hartelijke groet en nogmaals bedankt. Arthur - 14 mei 2017

Hartelijk dank voor het meedenken en de supersnelle levering van onze visa!! Bep en Teuny - 12 mei 2017

Ik ben erg tevreden over visumland vooral de snelheid de volgende visum gaat ook via jullie als ik naar Turkije zou gaan. David - 11 mei 2017

Bedankt voor alles. Zeer snelle servies. Zondag avond gevraagd en snel email gekregen. En bedankt voor corrigeren ( ik heb paar fouten gedaan tijdens invullen ). Lilit - 8 mei 2017

Zeer snelle service, binnen 24 uur. Makkelijk met IDEAL betalen, en niet te duur. Visumland denkt met je mee, ik had een letter o ingevuld ipv een cijfer 0 en dat hebben ze netjes voor mij aangepast, dat is service. Ik raad je zeker aan om via Visumland je aanvraag te doen. Joop en Bea - 1 mei 2017

Bedankt voor de snelle levering, binnen een dag mijn visum en die van een vriend van mij binnen gehad. Teddy - 1 mei 2017

Mijn ervaring met visumland is top!! ik heb op zondag rond een uur of 12 in de middag een aanvraag ingediend niet veel later kreeg ik een mailtje van Kelly dat de ingangsdatum van mijn paspoort niet correct zou zijn (heel scherp). Deze vervolgens via de mail aan laten passen. Daarna kreeg ik een mail met daarin de visum voor 5 personen. Helemaal top had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan op andere websites vragen ze een paar euro extra omdat dit een zogenaamde spoedaanvraag is maar bij visumland niet. Mohammad - 30 april 2017

bedankt voor de goede en snelle service. het was een fijne ervaring om met jullie te werken. Andre - 25 april 2017

Weer bedankt voor de zeer snelle afhandeling. Mike - 23 april 2017

Vriendelijk bedankt voor aanpassen van document nummer heel attent van u... Jan - 22 april 2017

Een dag voor mijn vertrek naar New York realiseerde ik mij pas dat ik een ESTA nodig had voor mijn trip. Stress! Op internet las ik dat Visumland snel werkt. Dat bleek, snel had ik deze binnen. Top! Robbert - 22 april 2017

Visum voor Turkije nodig gewoon naar visumland.nl gaan. Besteld en betaald en binnen snel al een mail terug met de benodigde visums!! Dit is gewoon top van een snelle levering en laagste in prijs!!! Marc - 21 april 2017

Bedankt voor de snelle service. Door een domme fout van mezelf was ik vergeten mijn email gegevens in te vullen. Maar na een telefoontje met Kelly was het zo geregeld. Perfect geregeld alsnog bedankt. Eric - 20 april 2017

Even 2 visums voor mijn dochter en schoonzoon aangevraagd. Snel alles weer tot in de puntjes geregeld. Helemaal TOP visumland!!! Jolanda - 20 april 2017

In onze zoektocht naar hulp bij het aanvragen van ESTA VS kwamen we bij Visumland uit. Snel antwoord op onze vragen, zelfs in de avonduren. Betalen via iDeal en een duidelijk invulformulier. Visumland is zeker aan te bevelen. Een welverdiende 5 sterren notering. Robert - 19 april 2017

Zeer snelle reactie en had binnen 24 uur al mijn ESTA reistoestemming, daarnaast zeer goedkoop vergeleken met andere organisaties! Gelukkig hebben ze ook nog eens een door mij foutief ingevuld documentnummer opgemerkt en gecorrigeerd. Ik raad iedereen aan met Visumland zaken te doen! Wesam - 18 april 2017

Echt geweldig! Geweldige service en super snel! Voor ons was het de eerste keer via visumland zou het een ieder aanraden....!!! Maureen - 17 april 2017

Ik ben SUPER tevreden! ik had bij het aanvragen een foutje gemaakt ik kreeg gelijk een mail met de eventuele fout. Echt SUPER. ik heb reeds eerder visums besteld en raad het eenieder aan om bij VISUMLAND te bestellen !! VOL LOF !! Noud - 12 april 2017

Een hele goeie ervaring bij het regelen voor onze visum naar Turkije, Simpel, Snel echt super.. Zeer scherp of alles goed is ingevuld. Hulde hiervoor zeker een aanbeveling waard. Kom zeker terug. Erwin - 11 april 2017

Het ging super snel! Ik helemaal tevreden. Bedankt. Vahid - 4 april 2017

Wij zijn super tevreden over de snelle en zorgvuldige manier waarop visumland onze visa heeft verzorgd. Echt een aanrader voor iedereen. Anne - 1 april 2017

Snelle en fijne afhandeling. Anneke - 29 maart 2017

Visumland biedt een snelle en betrouwbare service tegen een goede prijs! Heel erg bedankt voor de visa en het zorgvuldig nakijken van de ingevulde gegevens. Zeker een aanrader! Francis - 26 maart 2017

Bedankt Visumland. Voor de zoveelste keer snel, efficient en voor een keurige prijs de visa geregeld. Hendrikus - 23 maart 2017

Visumland is ongelooflijk snel en flexibel, echt een lifesaver! Ik zou iedereen aanraden van hun service gebruik te maken. Allard - 21 maart 2017

Overzichtelijke site, goede service, als je iets niet helemaal correct hebt ingevuld krijg je een mail om dit te checken en passen ze het voor je aan. Al met al was mijn ESTA enorm snel geregeld! Volgende keer regel ik dit weer via visumland, ben erg tevreden. Mladen - 20 maart 2017

Wat een ongelooflijke snelle service! Mijn ervaring met het invullen van de ESTA-aanvraag bij Visumland was heel prettig. Josijn - 16 maart 2017

Hartelijk dank met prompt en snelle goede aanvraag. Ik zal zeker in mijn netwerk uw goede en fijne prijzen werk en bekend maken. Tevens kom ik zeker terug met een reactie over uw dit uitmuntend werk op uw website. Nogmaals bedankt en u hoort zeker van mij. Emma - 14 maart 2017

Ik kreeg heel snel en correct mijn visum voor Turkije binnen. Ik vind dat uw site er goed verzorgd uitziet maar ik ben niet op twitter of facebook, daar kan ik mijn complimenten niet kwijt. Dus bij deze en ik zal deze site zo nodig zeker aanbevelen. Wennie - 7 maart 2017

Bedankt voor de snelle afhandeling. Ik heb uw website aangeraden als organisator voor mijn medereizigers. Ik had niet verwacht dat de aanvraag zo snel zou verwerkt zijn. Roy - 28 februari 2017

Een prima service van Visumland! Dezelfde dag reeds in de mail. Klasse. Zal een volgende keer voor het aanvragen van een visum zeker weer hier aankloppen. Yvonne - 27 februari 2017

Ook op zondag mijn Esta binnen, dat was snel geregeld! Dank Visumland! Jacqueline - 27 februari 2017

Goed om te weten mbt tot documentnummer, Gelukkig heb je het voor me aangepast. Yvonne - 23 februari 2017

Ik ga regelmatig naar Amerika en dan vraag ik altijd mijn esta aan via Visumland. Nog nooit problemen gehad. Duidelijke website en snel geregeld, hartstikke fijn! Andrea - 23 februari 2017

Na wat vergelijkingen op internet waar we het best onze visum voor Turkije konden aanvragen kwamen op op Visumland.nl.. Voor een laag tarief hebben wij ons visum aangevraagd en binnen no time ontvangen. Top service! Hasnaa - 17 februari 2017

Wauw! Wat een super service. Binnen een dag mijn Esta geregeld. Ik ben onder de indruk. Bedankt voor de snelle afhandeling. Marquerida - 15 februari 2017

Hartelijk dank voor de snelle afwerking van mijn Esta-aanvraag. Na hartelijk telefoongesprek heb ik moeiteloos mijn aanvraagformulier kunnen invullen. Esta aanvragen via jullie werkt top, snel en is goedkoop. Sonja - 12 februari 2017

Ik ben erg vlot geholpen, de site was overzichtelijk en zag er betrouwbaar uit. De service was vriendelijk en behulpzaam. Diederik - 4 februari 2017

Echt fantastisch hoe snel jullie de aanvraag geregeld hebben en dat terwijl ik de gegevens op de website pas rond 18:00 op vrijdagavond had ingevuld. Snel kreeg ik per e-mail de goedkeuring toegestuurd. Topservice voor een scherpe prijs!!! Arthur - 28 januari 2017

Duidelijke site en neemt je gericht mee naar de te nemen stappen. Snelle service, klantgericht en een extra oog op controle. TOP! Junior - 15 januari 2017

Hartelijk dank voor de snelle verwerking! Diana - 10 januari 2017

18 uur voor mijn vlucht naar de V.S. het document aangevraagd en ik had hem op tijd binnen. Echt top service als je snel een reisdocument nodig hebt. Echt een aanrader! Sjoerd - 5 januari 2017

Ook deze keer weer snel onze visa ontvangen. Wij zijn uitermate tevreden over de service en hopen nog vaak gebruik van uw diensten te kunnen maken. De prijs is ook prima. Atti - 1 december 2016

Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling van de Esta aanvraag. Ook de website is heel duidelijk en goed in te vullen Prima! Coby - 30 november 2016

Wat fijn dat je buiten kantooruren opnam en het zo snel heb kunnen regelen. Heel hartelijk dank! Ramon - 25 november 2016

Bedankt voor de super snelle reactie op de aanvraag. Ik heb deze site ook gevonden door de positieve reacties die ik heb kunnen lezen op de website. Bedankt! Lisa - 24 november 2016

Ik raad iedereen die naar de VS moet reizen aan, om de verplichte ESTA te regelen via Visumland. Invullen van de gegevens gaat een stuk eenvoudiger dan op de officiele ESTA site en dezelfde dag kreeg ik al een bevestiging. Dat is me die paar euro extra wel waard. Rutger - 16 november 2016

Zeer tevreden over snelheid en correct handelen julliezijds. Overzichtelijke website en makkelijk invullen van de verklaringen. Top! Theo - 12 november 2016

Ontzettend bedankt voor de snelle service ben echt heel blij!! Blijft altijd spannend zoiets! Hanane - 31 oktober 2016

Bedankt voor de super snelle service, had ze binnen record tijd binnen! Eric - 27 oktober 2016

Een heel duidelijke site en veel gemakkelijker in te vullen dan de officiele ESTA site die voor mij heel verwarrend was. We zijn heel blij met jullie snelle service, dezelfde dag onze 5 aanvragen al in onze mailbox, bedankt! Ik zal jullie site zeker aanraden bij anderen. Ludo en Eleonore - 25 oktober 2016

Wel een beetje laat, maar wij willen je hartelijk bedanken voor de snelle en perfecte afhandeling van onze aanvraag voor toestemming om in Amerika binnen te mogen. Wij kunnen visumland bij een ieder aan bevelen. Wij gaan a.s. zaterdag 22 oktober vertrekken. Nogmaals dank en ontvang de hartelijke groeten. Fam. van der Meer - 19 oktober 2016

ik wou eigenlijk schrijven dat ik verschillende prijzen had vergeleken en visumland was de goedkoopste en dat de website waar je formulieren moest invullen e rg overzichtelijk was. ik kon het alles zelf doen dus me dochter hoefde me niet te helpen en de visums waren zo snel in mijn mail. ik was heel blij dat het zo snel ging. dus ik wil anderen ook visumland aanbevelen. Hilma - 18 oktober 2016

Weer bedankt voor de goede en snelle afwikkeling van onze visa. Idd binnen 24 uur geregeld en per iDEAL kunnen betalen, lekker hoor. Piet - 15 oktober 2016

Ben zeer tevreden, visum ( naar Turkije) snel per mail keurig ontvangen. Zeker aan te raden. Sarab - 14 oktober 2016

Ik ben enorm snel geholpen door Visumland. De snelle service van Kelly en duidelijk toelichting voor de extra vragen waren perfect. Ik zou zeker Visumland aanraden voor reizen naar de USA. Michaelrobbert - 11 oktober 2016

Esta aanvraag ingediend en wat een snelle service! Binnen hele korte tijd hebben we twee goedkeuringen ontvangen. Zeker een aanrader om via visumland je visum aan te vragen! Narges - 11 oktober 2016

Wij hebben bij Visumland onze visa voor de Usa aangevraagd. Het ging heel snel en gemakkelijk. Ik kan het gebruik van visumland iedereen aanraden. Rianne - 11 oktober 2016

Zelden heb ik zo SNEL een aanvraag binnen gehad, U spreekt over binnen 24 uur maar hier ging het was veel sneller! Onze HARTELIJKE DANK voor de GOEDE zorgen en zal U adres graag aan 3 de doorgeven! Noud - 10 oktober 2016

Hartelijk dank voor het verzorgen van mijn visum naar Turkye, deze was niet alleen goedkoop maar ook snel geregeld ondanks een fout van mij in de aanvrage waar u mij op wees, welke ik heb gecorrigeerd en desalniettemin mijn visum binnen 24uur mijn visum hebt verkregen. Leo - 6 oktober 2016

Wij zijn net terug van onze vakantie in Kusadasi Turkije (24-09-16 t/m 01-10-16). Hierbij willen we je laten weten, dat alles perfect verlopen is. Mochten we in de toekomst weer op vakantie naar Turkije gaan, dan laten we de visum aanvragen weer via jou verlopen. Richard, Jeni en Revi - 3 oktober 2016

Bedankt voor de snelle service! Snel de 4 aangevraagde e-visums binnen. Top geregeld! Visumland is een duidelijke site, waar je ook meteen kan zien hoe duur het visum is, dat vind ik wel zo prettig. Het invullen van de gegevens waren voor mij ook duidelijk genoeg, dat ik niet heb hoeven bellen. Ik heb jullie site bij mijn favorieten op internet opgeslagen, als we weer eens naar Turkije gaan, bestellen wij weer bij jullie! Ga zo door met het goede werk. Jolanda - 2 oktober 2016

Een super goede service!! Ik raad het iedereen aan die een Esta voor Amerika wilt aanvragen, het via Visumland.nl te doen. Heb ook heeeel snel me esta ontvangen. Top top topp! Jamila - 1 oktober 2016

Super fijne en betrouwbare site! Wordt al snel geholpen en zelfs heel allert wordt de aanvraag door Kelly zelf bekeken. Ik had de verkeerde aankomst datum ingevult en ik kreeg netjes een mail terug met de vraag of dit wel klopte, SUPER! Echt een aanrader voor visums en je kan makkelijk en betrouwbaar betalen via Ideal. Nadia - 30 september 2016

Zeer tevreden over de snelle service van visumland, en zeer scherp geprijsd. Nog bedankt. Keesie - 22 september 2016

Dank voor de snelle en correcte reactie. Ik boek al een aantal jaren bij jullie. En adviseer dat ook aan anderen te doen. Petronella - 21 september 2016

Hartelijk bedankt voor de snelle service en de visa. En wat fijn dat je de aanvraag voor ons hebt aangepast. Wij wisten niet dat de letter O niet wordt gebruikt in Nederlandse reisdocumenten. Ook daarvoor onze dank. Jolanda - 13 september 2016

Wat supersnel, en goed geregeld. Wat fijn, geen gezeur, u handelt zo het hoort!! Onze hartelijke dank. Nu kunnen we gaan genieten in Turkije. Fam. Jongejans - 12 september 2016

Bedankt voor de buitengewoon snelle service,een aanrader voor iedereen om van jullie bemiddeling gebruik te maken. Wim - 12 september 2016

Hartelijk dank voor de snelle service echt een aanrader. Fam Kolthof - 12 september 2016

Wij zijn zeer tevreden over de super snelle service van visumland. Dit is echt een aanrader. Binnen minder dan 24 uur had ik mijn visum per mail ontvangen. Gemakkelijk en snel via IDEAL betalen is goed geregeld. Telefonisch hebben de dames mij heel goed geholpen, ze zijn netjes vriendelijk en denken met je mee! Ik kom zeker terug mocht ik in de toekomst weer een visum moeten aanvragen. Kortom een top site! Golalai - 7 september 2016

Super snel geregeld, binnen een paar minuten ingevuld en binnen 24 uur visum ontvangen! Bedankt daarvoor. Tanja - 7 september 2016

Dank je wel! En bedankt voor jouw alertheid met het documentnummer. Ger en Margot - 5 september 2016

Ik ben zeer tevreden over het aanvragen van de ETAS voor de Verenigde Staten. Goede service en heel snel. Ik had oorspronkelijk zelf geprobeerd van de website van de VS maar blijft op punt 5 hangen. Even zoeken en heb Visumland gevonden en direct een aanvraag ingediend. Daarna is mijn ESTA geregeld... Bedankt en succes verder. Pietro - 5 september 2016

Zowel telefonisch als bij de uiteindelijk aanvraag van mijn ESTA ben ik erg snel geholpen. Ik ben erg blij met de goede en snelle service. Zeno - 2 september 2016

Top! Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling. Telefonisch ook goed bereikbaar bij vragen en ik heb mijn visum een dag voor m'n vertrek aangevraagd en snel binnen gehad! Maryam - 30 augustus 2016

Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling, zelfs op een Zaterdag! Dezelfde dag nog had ik mijn Visa. Top! Ik zal U bij iedereen aan bevelen Melisa - 27 augustus 2016

Hartelijk bedankt voor Uw snelle en goede afhandeling echt, ik zal U bij vrienden en kennissen aan bevelen. Dick - 25 augustus 2016

Erg bedankt voor de goede service. Visumland is een duidelijke site, en het antwoord op de aanvragen kwam dezelfde dag nog. Ik ben blij dat het geregeld is, en ben erg tevreden met de gang van zaken. Mark - 22 augustus 2016

Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling en uw oplettendheid om mijn fout in het documentnummer zelf aan te passen! Dat heeft mij toch geld bespaard, erg attent van u. Super service! Lidija - 22 augustus 2016

Hartelijk bedankt voor de supersnelle service, zelfs in het weekend! Julia - 20 augustus 2016

Ik ben uitermate tevreden over de snelheid en service van Visumland. Ik kan een ieder aanraden de ESTA formulieren door Visumland te laten uitvoeren. Eventuele fouten worden door Visumland gecorrigeerd waardoor alles vlot verloopt. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Visumland. Eric - 20 augustus 2016

Bedankt voor de snelle behandeling van mijn aanvraag. had vanmorgen een last minute geboekt en omdat ik geen idee had hoelang een visa aanvraag zou duren meteen een visa aangevraagd, om 18.00 uur dacht ik dat het toch de volgende dag zou worden. Dezelfde avond kreeg ik toch een berichtje binnen en daar was mijn visa voor Turkije. Super bedankt !! Scarlet - 17 augustus 2016

Voor de 2e keer een visum aangevraagd bij Visumland, en wederom een supersnelle en heldere service. Een visum aanvragen klinkt misschien ingewikkeld maar voor een scherpe prijs dezelfde dag in mijn mailbox. Complimenten! Marloes - 12 augustus 2016

Goede service tegen een goedkoop tarief. Dezelfde dag had ik mijn ESTA binnen. Visumland is zeker een aanrader! Steven - 10 augustus 2016

Bedankt voor de uitstekende afhandeling! Simpel, goedkoper dan bij anderen, en supersnel. Topservice! Kees - 6 augustus 2016

Vandaag visum aangevraagd binnen een paar minuten was het geregeld super. Walter - 4 augustus 2016

Hartelijk dank voor de snelle en correcte service. Voor nu en nog eens! Kees - 4 augustus 2016

Voor het tweede jaar weer de visa bij jullie besteld en wederom een hele snelle en nette service !!! Heel erg bedankt hiervoor. Tamara - 4 augustus 2016

Hartelijk dank voor de super snelle service en ook nog eens tegen een normaal tarief..!! Danny - 1 augustus 2016

Mag ik je hartelijk danken voor de hele snelle service en het adviseren van de aanvraag. Echt super!!!! Ik zou je zeker aanbevelen bij anderen!! Fijne dag :-). Diana - 1 augustus 2016

Hartstikke bedankt voor de hulp met o en de 0 daar hadden we t gister nog over en we kwamen er niet uit erg onduidelijk op onze id kaarten. Ik raad jullie zeker aan bij familie vrienden en kennissen! Ga zo door en nogmaals super bedankt voor t aanpassen! Larissa - 1 augustus 2016

Bedankt voor de snelle en correcte service, we komen graag weer terug! Bert - 31 juli 2016

Hartelijk dank voor de snelle service . Wij zullen U ten zeerste aanbevelen bij onze andere reisgenoten. Francois - 28 juli 2016

Bedankt voor het toesturen en de snelle service! Priscilla - 27 juli 2016

Wij waren gewend dat alles op het vliegveld ging, nu dus voor het eerst via visumland een visum aangevraagd voor Turkije, zoals beloofd binnen 24 uur binnen en ook nog eens voor een normale prijs, top,zo kan het dus ook. Ik zal visumland zekers bij bekenden aanbevelen. Erik - 26 juli 2016

Wauw super service! Goedkoper als de rest van de aanbieders en dezelfde dag in mijn mail! En gegevens waren correct! Bedankt. Esmaralda - 25 juli 2016

Bedankt voor de super snelle service en bedankt voor de tip mbt het paspoort nummer heb het nog eens bekeken maar zou het als leek altijd op een letter o houden! Weer wat geleerd! Claudia - 25 juli 2016

Het is de tweede keer dat ik via u voor een aantal reizigers het visum voor Turkije heb aangevraagd en ik moet zeggen dat ik uitermate tevreden ben. Net als de vorige keer heb ik alle visa, zoals beloofd, dezelfde dag binnengekregen. Het is heel prettig om zo geholpen te worden en bij een volgend bezoek naar Turkije zal ik het weer via u doen. Gelet op het tempo waarin u het visum verstrekt en het bedrag dat u per visum vraagt raad ik andere reizigers ook aan om het via u te doen. Abdoellatief - 25 juli 2016

Ik kan zeggen dat de service van Visumland een tien verdiend ik had drie fouten in mijn aanvraag voor de visums ze hadden het binnen een paar uur opgelost op een zondag een dikke pluim hiervoor. De volgende keer bestel ik ze zeker weer hier. gijsbertus - 24 juli 2016

Ben zeeerrrr tevreden over de service van visumland binnen no time had ik mn esta al in mn email gekregen. En een dikke pluim ook voor dat ze je aanvraag eerst controlen op fouten. Dankzei dat kon ik mn esta formulier nog van me zoon verbeteren. Rakesh - 21 juli 2016

Hierbij wil ik Visumland bedanken voor de super snelle services. Dezelfde dag zaten al de visums in mijn mailbox. Johan - 18 juli 2016

Ben super geholpen , had wat verkeerd vermeld, werd gelijk op gereageerd. Dit is de 2e jaar dat ik me visums bij Visumland besteld, en zal het de komende jaren ook blijven doen. Marjan - 14 juli 2016

In de middag aangevraagd en in de avond meteen digitaal ontvangen! Ontzettend snelle en fijne service. Zo kan ik met een goed gevoel op reis. Tera - 13 juli 2016

Dank voor het zeer snelle regelen van deze E visums voor Turkije. We waren al zeer laat met aanvragen en zoals u beloofd, voor 22.00 uur aanvragen dezelfde dag nog in huis, klopt als een bus Top geregeld. Dat je via Ideal kunt betalen is ook zeer klant vriendelijk. Dank nogmaals voor het snelle regelen. Rene - 12 juli 2016

Het blijft een noodzakelijk kwaad het aanvragen van een visum, maar als het dan toch moet dan wederom graag via Visumland. Hartelijk dank voor jullie supersnelle service. Zaterdag de aanvraag ingediend voor 5 visa en dezelfde dag alles digitaal ontvangen!!! Monique - 10 juli 2016

Hartelijk dank voor de snelle levering van de visa! Cathelijne - 8 juli 2016

Hartelijk dank voor de supersnelle reactie bij de aanvraag van mijn ESTA. Ik stond al op Schiphol en werd geholpen en kon toch nog door naar Amerika voor een begrafenis. Hartelijk dank voor deze service! Margrit - 5 juli 2016

Perfecte site! Attenderen je op gemaakte fouten. Marita - 4 juli 2016

Bedankt voor het aanvragen van de ESTA. Dezelfde dag had ik hem al binnen. Top service voor een eerlijke prijs! Joni - 4 juli 2016

Jeetje vorig jaar was ik al tevreden over de aanvraag van onze visums! Maar dit jaar helemaal top !Ik had iets fout ingevuld maar nog dezelfde dag kon ik onze visums al uitprinten. Klasse. Nel - 2 juli 2016

Bedankt voor de super snelle service, visumland is echt een topper ze maken het dubbel en dwars waard wat ze op de site zeggen en de prijs is ook top .dus mensen gewoon hier je visum aanvragen. Johan - 30 juni 2016

Supersnel en goed geregeld. Een aanrader! Lieke - 28 juni 2016

Heel duidelijk, goed in te vullen en wat een verschil in prijzen! Blij dat ik voor jullie heb gekozen en heel snelle aktie! Binnen 24 uur. Perfect!!! Ali - 27 juni 2016

Goede service en vlotte afhandeling! Het formulier is ook makkelijker in te vullen dan op de website van esta. John - 26 juni 2016

Bedankt voor jullie goeie en snelle service. Ik had de visums zeer snel in de mailbox. Bovendien had ik de gegevens op onze id's wel 2 keer gecontroleerd. Maar dankzij jullie toch een foutje gevonden in de id gegevens van mijn dochter. Bedankt VISUMLAND !! Tot volgend jaar... Mark - 16 juni 2016

Ik ben heel tevreden over mijn esta aanvragen via visumland. Ik zag er best tegen op een heel gedoe weer denk je dan, maar het valt me erg mee en je hebt je esta snel in huis. Echt top! Ik had eerst die van mijn man (Wim) aan gevraagd om te kijken hoe het allemaal werkt en of ik de esta wel echt krijg, maar het is allemaal zo super verlopen dus vanavond of morgen ga ik er weer even voor zitten om er nog drie aan te vragen. Wim en Fransisca - 15 juni 2016

Vlotte service, veel makkelijker en sneller dan via Homeland. De paar extra euro meer dan waard! Melissa - 10 juni 2016

Beste mensen van Visumland, Ik wil jullie hierbij bedanken voor de snelle en professionele service voor de visa voor TR. Goedkoop, snel en gemakkelijk geregeld.. Ik heb jullie site onder mijn favorieten bewaard en zal de volgende keer weer via jullie mijn visa regelen. Veli - 7 juni 2016

Wat een snelheid! Echt top! Super bedankt :-). Jessica - 7 juni 2016

Wat een fijne snelle service! Hartstikke bedankt. Ik ga jullie liken op facebook. Kelly - 7 juni 2016

Echt top service dit! Super snel geholpen en een duidelijke makkelijke site! Ik ga zeker weer onze visums hier kopen in het vervolg! Laura - 7 juni 2016

Weer bedankt voor de snelle service. Paul - 5 juni 2016

Ik ben zeer tevreden, snelle service en betrouwbaar! Walid - 4 juni 2016

Beste medewerkers van Visumland. Ik heb voor het eerst een aanvraag gedaan voor een ESTA en de ervaring is echt super. Het invullen is echt heel makkelijk en je ontvangt je ESTA razendsnel retour. Enorm bedankt voor de snelle service. Alex - 3 juni 2016

Wat ging dat ongelooflijk snel en vriendelijk. Mijn fouten in de aanvraag waren snel verholpen. En de toestemmng was binnen no time binnen. Ook voor andere landen ben je een aanrader. Top. Fam van Es - 2 juni 2016

Wat een geweldige service, binnen 3 uur had ik mijn visum binnen. Volgende keer vraag ik zeker mijn visum weer bij visumland aan. Elly - 2 juni 2016

Zeer vlotte afhandeling, duidelijke vraagstelling en niet geheel onbelangrijk, veel goedkoper dan andere Esta bureaus. Helen - 2 juni 2016

Super bedankt voor de snelle en goede service! Binnen 5 minuten alles geregeld. Ricardo - 1 juni 2016

Wat een geweldige service is dit! Ben er zo ontzettend blij mee dat het zo gemakkelijk en zo super snel geregeld is! Geen gedoe met creditcard gewoon simpel via ideal betaald. Top service en zeker een aanrader! Patricia - 30 mei 2016

Op zondag 29 mei 2016 onze visum aangevraagd. Dezelfde dag al binnen op ons mailadres. Een dikke 10 en alle lof voor VISUMLAND. Voortaan ons adres voor een visum. Bedankt. Marco - 29 mei 2016

Zeer tevreden en snel. Nog maar net amper onze visum aangevraagd voor Turkije en nu al binnen, dezelfde dag. En absoluut betaalbaar. Ik raad een ieder die een visum nodig is, hier te bestellen. Dan ben je altijd zeker! Bedankt voor de snelle service. Suzanne - 26 mei 2016

Van ons een dikke pluim voor visumland. Vorig jaar voor het eerst gebruik van gemaakt voor visums turkije en nu voor de esta formulieren VS. Beide zeer tevreden over. Heel snel alles rond. Had zelf een tikfout gemaakt waar jullie direct op reageerde zodat het gelijk hersteld kon worden. Zeer goede service. Mijn formulieren vraag ik alleen nog aan bij visumland, en de kosten zijn super. Ik beveel visumland iedereen aan. Kevin - 24 mei 2016

Hartelijk dank voor de snelle service, zelfde dag een goedgekeurd Esta ontvangen! Kevin - 24 mei 2016

Zeer goede ervaring alles is overzichtelijk en goed in te vullen ook via m'n mobiel. En blij dat jullie ook de optie hebben om iDEAL te kunnen betalen. Zeker aan te raden jullie site aan familie en vrienden. Nathalie - 23 mei 2016

Duidelijke website in het Nederlands. Dezelfde dag de Esta via mail in ons bezit. Kan dit aan een ieder aanbevelen. Super! Dolf - 17 mei 2016

Super snel geregeld. En ook nog goedkoper dan de andere aanbieders. Gezinus - 17 mei 2016

Heel erg bedankt voor de snelle service en met name de correctie die gemaakt is mbt documentnummer. Heel erg attent !! Dezelfde dag alles geregeld en uitgeprint in ons bezit. Top !! Peter en Anita - 15 mei 2016

Prima verlopen ik had wat fout gedaan. En ik ben vriendelijk en goed geholpen. En het is snel geregeld compliment Anton - 13 mei 2016

Super snel geregeld! Goede controle van mijn aanvraag, want ik had foutief datum doorgegeven. Farida en Samir - 12 mei 2016

Hartelijk dank voor de goede service ,kreeg een mail dat er een foutje in de aanvraag zat, nadat die gewijzigd waren kreeg ik dezelfde dag de papieren toegestuurd. Prima geregeld. Loes - 8 mei 2016

Bij deze wil ik u bedanken voor de goede en snelle service , zelfs een foutje van mij heeft u verbeterd dat noem ik een goede service. Albertus - 5 mei 2016

Mijn ervaring met Visumland is zeer goed. Niet alleen de prijs is goed, het is betrouwbaar en zeer snel. De volgende aanvraag zou ik weer bij Visumland doen. Reda - 1 mei 2016

Hartelijk bedankt voor super snelle service, zo snel had ik niet verwacht, ik ben zeer tevreden met diensten en service van Visumland en zal ik zeker volgende keer weer bij Visumland terug komen en door mijn tevredenheid en zeker lage prijs en snelle afhandeling raad ik Visumland aan iedereen aan! Mohsen - 30 april 2016

Afhandeling zeer snel! Volgende keer gaan wij zeker weer gebruikmaken van Visumland! Echt een aanrader!! Sandra - 28 april 2016

Waanzinnig, wat een fijne service!! We zaten behoorlijk te stressen om een last minute ESTA aanvraag, maar visumland.nl heeft ons snel en adequaat geholpen. Vi-Hau - 26 april 2016

U hebt er voor gezorgd dat onze beide ESTA aanvragen pico bello zijn voorbereid. Dezelfde dag kregen we de goedkeuring al binnen. Compliment! Eltjo - 25 april 2016

Bedankt voor je aanpassing! super! we twijfelde zelf wel en dachten dat het een o was Nogmaals dank. En wat betreft de site is helemaal vriendelijk en vlot te doen en voor de juiste prijs. Ik heb ook nog op andere gekeken maar duurder of ingewikkeld! Fred - 25 april 2016

Hartelijk dank voor de snelle service echt top zeer tevreden en ga het zeker aan andere doorgeven. Farid - 22 april 2016

Wij hebben al eerder visa bij Visumland aangevraagd, maar zo snel als vandaag heb ik de visa nog nooit binnen gekregen. Helemaal top!! Ga zeker weer reclame maken. Peter - 20 april 2016

Net als vorig jaar zijn wij uiterst tevreden over de goede service, de gebruiksvriendelijke website en de zeer snelle levering van e-visa. Daarnaast behoren jullie ook nog tot de goedkoopste! Volgend jaar weer gewoon bij jullie een e-visum aanvragen (als we naar Turkije gaan). En...Wij zullen jullie zeker aanbevelen!! Frank - 20 april 2016

Onvoorstelbaar snel hadden wij onze visa in de mail, dankjewel. Willy - 19 april 2016

Top, wat een service!! Ik ga de site zeker aanbevelen bij anderen. Bedankt voor de snelle service. Nancy - 19 april 2016

Zoals bij eerdere aanvragen ging het weer super snel en makkelijk.... bedankt en tot de volgende keer !!! Hans - 18 april 2016

Goede, snelle service! Carla - 14 april 2016

Ik probeerde een ESTA op een andere pagina aan te vragen, dat lukte mij niet. Ik vond die site onduidelijk en gebruiksonvriendelijk. Ik ben niet bepaald dom, maar zelfs met hulp van een ook niet bepaald domme vriend kwam ik er niet uit... Ik kon ook niemand mailen of bellen bij problemen. Uiterst frustrerend. Via Visumland was het zo gedaan, een heldere en duidelijke website met de mogelijkheid om vragen te stellen per mail of telefoon. Mariel - 13 april 2016

Goede prijs, zeer snelle en goede service, kortom prima geregeld! Kevin - 13 april 2016

Harstikke bedankt voor alle gedane moeite. U bent erg behulpzaam en erg oplettend. Hierdoor kon ik gegevens achteraf nog doorgeven. De formulieren zijn op dezelfde dag per mail ontvangen. Mijn dank hiervoor en zal u zeker aanraden! Jayden - 12 april 2016

Zeer tevreden over visum land. Was snel geregeld en ook nog goede service. Het zelf een foutje gemaakt een o voor een 0 neergezet,zij hebben meteen aangepast. Bedankt. Jan - 9 april 2016

Hartelijk bedankt, het was supersnel geregeld! Tineke - 8 april 2016

Top! Snel reactie van jullie gekregen (laat op de avond nog) en fijn dat er betaald kon worden via ideal. Kan het iedereen aanbevelen. Freek - 7 april 2016

Super snelle service en ze denken ook nog mee een aanrader 👍. Carola - 6 april 2016

Bedankt voor het aanpassen en snelle service! Ik zal jullie aanbevelen bij vrienden en kennissen! Dank. Marije - 5 april 2016

Voor de 3e keer nu onze visa aangevraagd bij Visumland.nl. Wij kunnen iedereen aanraden die naar Turkije afreizen om dit hier te doen. Prijstechnisch maar ook supersnel, geweldig. Piet - 1 april 2016

Super bedankt voor de snelle afhandeling van de visums en de alertheid vd geldigheid van de id-kaarten van mijn dochters☺️ Het is mij helemaal ontschoten, dat deze Idd maar 5 jaar geldig zijn. Ontzettend bedankt. Nathalie - 30 maart 2016

Echt super snel!! Vandaag aangevraagd en nu al binnen! This is the real deal.. New York, here we come!! :-). Ellen - 28 maart 2016

Hartelijk bedankt voor uw hulp en snelle reactie. Zonder u zou het heel moeilijk worden. Heel veel succes in de toekomst. Hasija - 28 maart 2016

Ontzettend bedankt voor de snelle en accurate service met betrekking tot onze Esta aanvragen voor onze VS trip. Dezelfde dag vier stuks binnen, top. Astrid - 25 maart 2016

Goed geholpen. Vraag altijd mijn visum aan bij visumland, zou het iedereen aanraden. Een goede service. Polly - 24 maart 2016

Mijn ervaring met Visumland is zeer positief. De gehele behandeling verliep uitermate voorspoedig. Zelfs een aanpassing in mijn aanvraag werd zelfstandig uitgevoerd, geweldig. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Visumland. De kosten zijn, in vergelijking met veel andere sites, laag te noemen. Margrietha - 23 maart 2016

Wat een super snelle service om zo snel al mijn aangevraagde Visum te mogen ontvangen. En een hele klantvriendelijke site waar je met alle gemak van de wereld zo je visum regelt. Ook makkelijk met iDeal te betalen, niets geen gedoe met creditcards. Super!!! Anita - 23 maart 2016

Bij Visumland een esta visum aangevraagd. Super snel en goed geregeld. Fantastisch! Tilleke - 23 maart 2016

Bedankt voor uw geweldige dienstverlening. Paulus - 21 maart 2016

Superbedankt! Ook op zaterdag had ik mijn esta supersnel binnen! Gideon - 19 maart 2016

Heel erg bedankt! Echt heel snel alles binnen gekregen. Super! Prima service van Visumland. Colin - 17 maart 2016

Hartelijk dank voor deze supersnelle actie! Top! Karin - 9 maart 2016

Ik bestel al een paar jaar bij jullie het visum, dit bevalt mij goed en een goeie service. Ria - 4 maart 2016

Ik had problemen op een andere site met de aanvraag waar mijn achternaam maar niet geaccepteerd werd maar ik ben nu snel en goed geholpen! Hilde - 4 maart 2016

Super bedankt voor de snelle service en makkelijk dat je met Ideal kan betalen ? De vakantie voorpret kan beginnen. Mariska - 4 maart 2016

Bedankt voor de snelle service! Snel antwoord op mijn mail en dezelfde dag mijn visum! Gemak, handig en professioneel, natuurlijk direct geretweet naar al mijn volgers :-). Peter - 2 maart 2016

Snel, daadkrachtig en correct geholpen door Visumland bij een ESTA aanvraag voor de US. En dat op een zaterdagavond! Veel dank. Els - 27 februari 2016

Prima duidelijke site. Supersnel alles binnen. Was een klein foutje gemaakt, maar bij melding hierover is dit direct en correct gehandeld. Een aanrader. Esther - 23 februari 2016

Heel erg bedankt Visumland, mijn ESTA aanvraag is dezelfde dag al goedgekeurd en per mail opgestuurd, super snelle service en je kon alle vragen gewoon in het Nederlands invullen. Yael - 22 februari 2016

Voor de tweede keer visa besteld bij visumland. Goede informatie ook over de kosten en goedkoper dan de meeste andere. Uitstekende afhandeling. Wilhelm - 18 februari 2016

Superservice! Ik had zelf een foutje gemaakt (vrouw ipv man;) en werd gelijk gemaild. Erg handig en aan te raden dus! Redmar - 18 februari 2016

Supersnelle service! Duidelijke site en een goede prijs. En ideaal dat je met Ideal kunt betalen. Robert - 14 februari 2016

Super snel in orde gemaakt. Dank en een fijn weekend! Abdelwahed - 13 februari 2016

Super bedankt, Kelly. Dezelfde dag hadden we de Esta binnen, zelf hadden we het niet sneller kunnen doen! Brigitte - 12 februari 2016

Grote dank voor de supersnelle verwerking en goed uitziende visa! Erg blij mee! En ik ga uw service zeker aanbevelen op facebook! ;-). Graag tot een volgende keer. Marcel - 8 februari 2016

Bedankt voor de goede en snelle service. Bert - 3 februari 2016

Super! Zo snel had ik het visum niet verwacht! Goedkoop en snel. Goeie service. Toppie! Diana - 3 februari 2016

Dank voor uw prompte service. Dion - 2 februari 2016

Dank u voor uw zeer snelle en accurate service. Ik zal me zeker weer melden bij jullie als ik wederom een visum voor turkye nodig heb. Andre - 1 februari 2016

Bedankt voor de snelle service, makkelijk met Ideal betalen, geen credit card nodig, ingevulde gegevens door u geperfectioneerd. Klasse. Rickey - 19 januari 2016

Hartelijk dank voor het super snel aanleveren van de ESTA. Binnen een paar uur binnen, helemaal geweldig. Ook voor Turkije een visum aangevraagd en binnen een paar uur ontvangen. Eris - 19 januari 2016

Voor onze reis naar onze dochter in Amerika, hebben we een Esta moeten aanvragen. Gelukkig kwamen we bij het zoeken van een aanbieder bij Visumland terecht. Snel, eenvoudig en tegen een prima prijs hebben wij onze ESTA ontvangen. Lof! Teunis en Everwiena - 17 januari 2016

Bedankt voor deze fijne en snelle afhandeling voor het aanvragen van het visum. Iedereen wil ik VISUMLAND aanbevelen. Geweldige service en een PRIMA PRIJS!!!!!!! Barbara - 13 januari 2016

Hartelijk dank voor de snelle service, ik heb zelf geen creditcard, dus vond het super fijn om op deze manier een ESTA aanvraag kon indienen. het gaat snel, gemakkelijk en betrouwbaar! Mehri - 9 januari 2016

Hartelijk dank voor jullie perfecte aflevering van de reistoestemming voor de VS.Mijn ervaring met jullie bedrijf is uitstekend. Fijn dat jullie alle gegevens controleren en contact opnemen bij vragen. Ik had zelf een fout gemaakt bij het intypen van de gegevens en Visumland heeft het gelukkig opgemerkt en veranderd, echt top! Snelle, goede service! Bedankt! Robina - 7 januari 2016

Ik had wel een creditcard aangevraagd en kon dus mijn ESTA prima zelf aanvragen, maar ik was voor mijn eerste reis naar de VS zo bang dat ik iets verkeerd zou doen, dat ik over alles bij het aanvragen ging twijfelen. Ik had ergens gelezen over Visumland en besloot hem daar aan te vragen, zodat ik zeker wist dat het goed was (er wordt immers gecontroleerd op fouten). Een paar euros duurder dan het direct aanvragen van een ESTA bij de Amerikaanse overheid, aan de andere kant een stuk goedkoper dan andere bemiddelaars die ik op het internet voorbij heb zien komen. Ik ben in ieder geval een tevreden klant. Kim - 7 januari 2016


Ervaringen oktober t/m december 2015
Ervaringen september 2015
Ervaringen augustus 2015
Ervaringen juli 2015
Ervaringen juni 2015
Ervaringen mei 2015
Ervaringen t/m april 2015